LAT DAGAR

Vädret har varit så underbart, och på detta så har jag även hittat en ny (ursäkta ordspråket) asbra serie. Vädret vände verkligen väldigt plötsligt, från att gå i jeans och en enkelt topp till att knappt ens kunna ha på sig en klänning. Tyvärr ska dock vädret börja bli svalare nu, jag som äntligen fick användning för mina svala-sommarkläder, liksom kortkjol och kortare klänningar.
Men vad har jag gjort dem senaste dagarna då?

Måndag - Tisdag

Måndags-vädret var lite sisådär så jag var mest inomhus och började kolla på en ny serie som jag nämnde tidigare, Manifest heter den (finns på Netflix, rekommenderar extremt mycket). Så dag 1 denna veckan spenderade jag helt fast i soffan och lyckades se klart första säsongen.

I tisdags fortsatte jag kolla vidare på serien, sen så hade vädret börjat bli fint så jag solade lite på det också. På kvällen åkte jag till en kompis i Karlskrona där vi kollade på två filmer som var väldigt bra, "snömannen" och "the interview" hette dem. "Snömannen" var lite väl läskig för mig dock så när vi hade sett klart den så sa jag att nu får vi se en komedi så att jag vågar köra hem sen, jag blir så lätt påverkad av filmer hahah. Komedin resulterade till "the interview", extremt rolig om man har den humorn och i rätt sällskap kanske också.

Onsdag - Torsdag

Jag kom hem rättså sent i tisdags vilket resulterade i att denna sjusovaren inte vaknade förens lite efter 13 på onsdagen. Jag är minst lika förvånad själv över att jag kunde sova så länge. Hela dagen spenderades iallafall vid poolen och på kvällen åkte vi in till Östersjöfestivalen hela familjen. Även där blev jag förvånad över att jag ens följde med, jag som så bestämt sagt att jag verkligen inte ska dit, men aja. Vi gick genom stan och kollade oss omkring, sen åt vi på ett ställe som heter Brasseriet. Otroligt god Ceasarsallad och vitlöksbröd, trevlig personal dessutom. Därefter åkte vi iallafall hem igen.

På torsdagen då, alltså igår så åkte jag och en kompis till stranden för jag har varit så sugen på att sola där åtminstone en gång detta året. Jag kan säga att det varade inte så länge, vi stack hem igen efter knappt 30 minuter för att jag var så rastlös, hahah. Hemma sen så fortsatte vi kämpa med brännan tills vi helt enkelt inte pallade mer. Resten av kvällen gjorde jag inte så mycket, inte mer än att fortsätta kolla på den fantastiska serien.

Idag

Vad är planerna idag då? Troligtvis så kommer jag fortsätta kolla på denna grymma serie, snart har jag sett klart den. Sen senare ikväll så ska jag träffa ett gäng med kompisar på vinkväll i Karlskrona, hur trevligt ens? Jag hade dock behövt fota lite för ett kommande samarbete, men det löser väll sig. Hinner jag inte idag kanske jag kan lösa det i helgen :)

FÖLJ MIG GÄRNA PÅ MINA SOCIALA MEDIER

INSTAGRAM / PINTEREST / VSCO

Kramar Tilda <3

Gillar