VECKANS LISTA, V.28

Jag känner på mig att denna veckans lista kommer vara svår att rubricera varje händelse för det var varit mycket roliga och intressanta minnen. Men vi börjar väll med...

Veckans mående

10/10, helt klart. Denna veckan har varit toppen!!

Veckans roligaste

Igår (söndags) så åkte jag direkt till bio när jag har kommit hem från Båstad. Det har ju gått omkring en TikTok trend där folk tar på sig kostym och ser minionerna på bio, och det var precis vad jag och 5 kompisar gjorde :) Det är verkligen inget man kommer göra igen men det var en rolig upplevelse.

Veckans tråkigaste

Det känns som att man iallafall måste ha någon rubrik med sämst, jobbigast eller tråkigast. Men vad som har varit tråkigt är svårt att sätta fingret på men man kan ju koppla lite trista saker från Helsingborgs trippen även om det också var trevligt att åka iväg på. Dels är det ju aldrig kul med veterinär besök, men nu vet vi ju om Matildas tillstånd. Sen var det ju inte så kul att vi behövde åka tidigare pga att jag fick cola över hela mig.

Veckans bästa

Det bästa denna veckan var helt klart att åka till Båstad!! Om du vill läsa mer om hur trippen var så kan du klicka HÄR.

Veckans roligaste part två

Det var ju flera roliga saker som hände denna veckan som jag nämnde innan, och den andra är att jag och mamma gick ju på Hasslöfestivalen. Miss Li ger verkligen ALLT på scen och är inte rädd för att skada sig på ett eller annat sätt, hon hoppade till och med av scenen och som jag förstod det som så stukade eller vrickade hon till foten. Trotts det så dansade och hoppade hon omkring. Senare på kvällen lyssnade vi på Magnus Uggla

FÖLJ MIG GÄRNA PÅ MINA SOCIALA MEDIER

INSTAGRAM / PINTEREST / VSCO

Kramar Tilda <3

Gillar