@ BÅSTAD

Äntligen har jag fått träffa min bästa vän igen!! Gud vad jag har saknat Isabelle <3 Jag kom dit redan lite efter 10 i lördags, och kvällen innan hade dem varit uppe till sent så hon fick ett litet uppvaknande av att jag satte mig på luftmadrassen. Hoppas det var ett trevligt sätt att vakna på hahah. Efter att hon hade vaknat, piggnat till och fixat sig lite, plus lite frukost på det så hoppade jag, Isabelle och Iza in i bilen för att se vad som händer in the city.

Det var väldigt mycket folk i stan, det var nästan lika många som det var på Tosia, men kanske inte så konstigt. Både stockholmsveckan och tennisveckan, intressant för ganska många skulle jag nog vilja påstå. Men trotts folk strömmen hittade vi direkt till celsius-ståndet. Väldigt kul att få se, dessutom fick man en gratis celsius om man följde dem på instagram, såklart gör man ju det! Dessutom hade dem en tävling där man kunde vinna en liten kyl med deras logga, såklart vill ju vi vara med. Från att ha hängt där vid deras bås, så gick vi omkring på Båstads gator och fotade.

Efter att vi hade hängt i stan lite så åkte vi hem till familjen Petterssons sommarstuga, på vägen hade vi stannat och köpt lite mat som vi åt lite senare. Vi bara chillade egentligen och väntade på att tiden skulle gå så vi kunde börja förbereda oss till kvällens äventyr. Jag måste bara berätta det, jag har börjat bli allt mer bekväm med mitt leende, det har börjat bli allt mer vanligare att jag börjar le med tänderna. Rättså chockerande med tanke på att jag aldrig gjort det med mening sen jag var runt 11-12 år, det är ett stort steg till för mig att bli mer bekväm :)

Under tiden vi väntade fixade Isabelles föräldrar lite mat, vet inte exakt vad det var, men tror det kunde beskrivas som en grekisk pytt i panna. Det var gott iallafall och trevligt att testa något nytt. Till maten började vi även med vårt älskade vin. Efter att vi hade fixat oss, ätit och druckit tillräckligt drog vi in till stan igen för att festa på Pepe's Bodega och där var vi till lite efter 3, kanske 3.30. Under tiden vi har där så gick brand alarmet två gånger, det var rättså trist faktiskt. Man står eller sitter med sina vänner och har en intressant och rolig konversation, sen så går brandlarmet och man tappar bort sig och försöker istället ta sig ut.

Som alltid så var ju även denna stunden otroligt trevlig att få hänga med Isabelle, det är alltid lika jobbigt att skiljas åt. Jag får bara hoppas på att vi ses snart igen, love u<3

FÖLJ MIG GÄRNA PÅ MINA SOCIALA MEDIER

INSTAGRAM / PINTEREST / VSCO

Kramar Tilda <3

Gillar