EN TRIPP TILL HELSINGBORG

Idag har jag varit i Helsingborg tillsammans med mamma och Matilda. Anledningen till att Matilda fick hänga med var för att hon behövde göra en liten koll hos veterinären angående hennes hjärta. Matilda har nämligen blåsljud (dock är det oklart) och lösa knäleder. Så planen var att åka dit och kolla hur hjärtat mår, tydligen har hon en med född missbildning på hjärtat som är väldigt ovanligt men inte så livshotande i hennes fall. Vi trodde vi åkte dit för att se hur hennes blåsljud är men fick veta detta istället, så just nu vet jag inte om det ens har varit något blåsljud eller om hon blivit fel diagnostiserad. Hon mår bra iallafall, och behöver inte någon medicin. Vi ska tillbaka igen om 2 år och se så hjärtat inte har blivit större.

Efter veterinär besöket åkte vi in mot stan för att fika lite lätt på en fralla/macka. Vi var på ett hundvänligt ställe som heter Bruket, mycket trevligt ställe med goda frallor! När vi hade fikat klart så tog vi oss en sväng på stan, inte mycket med jag hittade iallafall ett par sandaler eller tofflor (vad man nu vill kalla det) som jag har letat efter.

Helsingborg är verkligen en mysig stad, om utbildningen jag vill gå på finns där så hade jag ju inte tackat nej direkt.

/ Skor - SCORETT /

Vår visit var inte så långvarig, efter att vi hittade skorna tog vi oss en fika och därefter behövde vi flytta på bilen. I bilen så ramlade min pepsi max flaska ner på golvet och när jag skulle ta upp den sprutade det förfullt. Jag blev helt dränkt i pepsi och efter det ville jag inte gå ut ur bilen, så redan vid 11 bestämde vi oss att det var dags att rulla hem. Vill dock tillägga att vi kom dit vid 8, så det var inte att vi bara var där i nån timme eller så. Dock ville jag gå inom Åhlenes Outlet en snabbis innan vi skulle hem, tyvärr så hittade jag inget.

Min outfit: Topp - ZARA / Kjol - BIKBOK / Väska - MQ

Nu har vi varit hemma ett tag och myst med vovvarna och jag har nu sett klart bonusfamiljen. Älskade serien, dock vill jag att de ska släppa en säsong till för slutet var lite trist. Nu så är planerna att jag alldeles strax ska äta, sen ska jag piffa upp mig lite innan jag ska till Karlskorna och träffa några vänner.

Hoppas ni har haft en bra dag! <3

FÖLJ MIG GÄRNA PÅ MINA SOCIALA MEDIER

INSTAGRAM / PINTEREST / VSCO

Kramar Tilda <3

Gillar