JAG BLEV ANTAGEN

Idag har det varit en härlig dag, solen har varit igång och jag har sätt ännu en säsong av Bonusfamiljen. Bonusfamiljen är just nu min favoritserie (som är svensk då) eller nej Young Royals är lite bättre. Den är bra iallafall och rolig att se på. Hur som helst så steg jag idag upp lite efter 10 och gick direkt in på datorn för idag fick jag reda på om jag kommit in på högskoleutbildningen/universitetet. Jag har sökt utbildningar för att senare eventuellt kunna bli journalist, så det har varit blandad med massa olika titlar på utbildningar och i typ alla städer som finns i Sverige. Men jag fick veta för några veckor sedan att om man kommer in på första hands valet så stryks sedan allt under typ, och jag kom ju då in på mitt första handsval i Kalmar, och som reserv i Falun. Nu kanske ni tänker, tackade hon ja? Nope det gjorde jag inte, klickade i nej till båda och steg upp för att berätta för mamma hur det hade gått.

När jag berättat för mamma, fyllde vi hundarnas pool med vatten eftersom att vädret idag har varit jättevarmt. Efter det var gjort gick jag in i köket för att fixa en jordgubbs-frukost, mumsigt. Igår så bakade jag en morotskaka, så det fick bli en liten bit av den också.

Annars idag har jag legat i soffan och kollat på Bonusfamiljen, jag har inte velat sola trotts det fina vädret, förhoppningsvis kommer det väll fler dagar. Men jag har sovit, tagit ut vovvarna på promenader och fixat luftmadrass till helgen :) Imorgon blir det nog en lite mer intressant, jag ska nämligen till Helsingborg med mamma, bara över dagen dock.

FÖLJ MIG GÄRNA PÅ MINA SOCIALA MEDIER

INSTAGRAM / PINTEREST / VSCO

Kramar Tilda <3

Gillar