FEM SAKER SOM DU KANSKE INTE VISSTE OM MIG

1. Det har hänt flertalet gånger att jag sjunger trotts att andra filmar, detta har ju då lätt till att kompisar kanske har filmat för att publicera på instagram story när man har hört mig sjunga i bakgrunden. Det jag vill komma till är att artisterna har i sin tur delat dessa videos på sina storys, jag har alltså sjungit på artisters instagrams, 2 gånger har detta hänt. Och jag kan ju säga de att jag sjunger urdåligt :)

2. Jag har jättesvårt för ögonkontakt. Dock har jag börjat bli bättre på det, men jag undviker de helst, haha.

3. Jag önskar att det inte var såhär men jag har fått börja acceptera det, jag kan inte koppla av på fik eller caféer. Jag blir snarare stressad och vill skynda mig därifrån, har verkligen ingen aning varför. På köpcentrum kan jag dock koppla av med en fika, när man gått så fötterna värker

4. Jag gillar Pixar mer än Disney, dessutom vill jag hellre se dem på engelska med text än att höra dem på svenska.

5. Jag är extremt dålig på att dricka vatten, jag ser nästan all vätska som vatten vilket kanske inte är sådär jättebra. En Celsius eller en Vitamin Well eller kanske Aloe Vera, alla dem tre har jag nästan druckit som att det vore vatten. Men jag tror att det an bli bättre nu när jag köpt mig en vattenflaska som innehåller allt jag ska få i mig under ett dygn. Jag dricker faktiskt ur den nu när jag skriver detta, haha.

FÖLJ MIG GÄRNA PÅ MINA SOCIALA MEDIER

INSTAGRAM / PINTEREST / VSCO

Kramar Tilda <3

Gillar