GÅRDAGENS ÄVENTYR

Vilken rolig dag jag hade igår! Jag vet inte ens hur jag ska sammanfatta det mer än så, en rolig dag med äventyr. Jag hade ställt larmet på 8.50 och 9.00 för att jag skulle stiga upp och göra mig redo, för vid 9.30 åkte jag mot C4 i Kristianstad för att köpa ett par tofflor/sandaler. Det var ju då det enda som jag inte köpte, men nu vet jag vilka jag vill ha. Men vi måste stanna upp och ta ett moment, att jag, Tilda Wernström, lyckades fixa mig och göra mig redo på en halvtimme. Jag varken sminkade mig eller fixade håret, men ändå, bra jobbat.

Som sagt då så skulle jag ju leta efter ett par sandaler/tofflor, men det hittade jag inga i min storlek. Tur väl vet jag ju vilka jag vill ha nu, så får väll testa att beställa hem dem. Men jag hittade ju annat på C4:a, dels ett par örhängen från Edblad som har blivit mitt favvomärke när det kommer till smycke, och sen hittade jag en klänning från Only.

Örhängen - EDBLAD
Klänning - ONLY, finns endast i butik

Efter att ha varit på C4:a åkte jag hem, städade mitt rum och bytte sängkläder, kollade två avsnitt av Bonusfamiljen, åt pizza och tog ut vovvarna. När jag tänker efter hann jag göra rättså mycket innan kompisarna kom :)

När kompisarna sen kom så hängde vi först hemma en stund och pratade en massa innan vi gick ner på stan där dem har Tosia denna helgen. Det är lite B men det är helt okej i rätt sällskap blir det ju toppen, det är ju inte ofta det händer roliga saker i denna lilla byn. Jag ska föresten tillbaka dit idag med ett annat kompis gäng.

FÖLJ MIG GÄRNA PÅ MINA SOCIALA MEDIER

INSTAGRAM / PINTEREST / VSCO

Kramar Tilda <3

Gillar