MINA SENASTE OUTFITS

Jag vet inte riktigt hur jag ska leda in på inlägget haha. Liksom jag har haft några outfits som jag haft senaste som jag varit rättså nöjd med dessutom kanske ni vill ha lite inspo? Jag vet inte, helt ärligt. Men jag kikar gärna in hos andra bloggare när dem visar upp sina senaste outfits och det inspirerade mig till att göra ett jag själv, inte svårare än så.

Jeans - NA-KD / Topp - BIKBOK / Kavaj - HUGO BOSS (second hand) / Väska - MQ

Denna outfiten är så enkel att slänga på sig, och snygg för den delen. Basic men lite finare, passande till när man ska kolla i butiker eller gå omkring på stan :)

Jeans - VILA / Topp - ZARA (finns tyvärr inte på hemsidan)

En kyligare sommar-dag, så man behöver jeans och man hade kanske behövt en långärmad tröja men man vill inte klä sig som om det vore höst, vilket resulterar i detta plus min jeansjacka från bikbok.

Topp - ZARA / Kjol - VILA

Detta är min "jag har inget att ha på min"-look, ser ni mig på stan är det med största sannolikhet detta jag har på mig, iallafall den kjolen. Jag lever i den kjolen! Älskar!

Tröja - BIKBOK / Tights - AIMN

En härlig lat dag när vädret är trist, man sitter bara i soffan med vovvarna och kollar på Bonusfamiljen. Riktigt mysigt och skön outfit att strosa runt i.

Klänning - ZARA, från en äldre kollektion och finns tyvärr inte kvar på hemsidan

Ni kanske känner igen denna klänningen sen innan, jag levde i den förra sommaren, mer specifikt hade jag på mig den när jag och familjen var på Smögen (bilden till höger).

FÖLJ MIG GÄRNA PÅ MINA SOCIALA MEDIER

INSTAGRAM / PINTEREST / VSCO

Kramar Tilda <3

Gillar