POSITIVA LISTAN

Två positiva saker om mig själv: Det första är att jag gillar min magkänsla, den hjälper mig ofta åt rätt håll. Den andra är att jag är envis och målmedveten, jag kämpar mot mitt mål och ger allt. Det är inte ofta jag ger upp med något jag är intresserad av.

Två positiva saker som jag ser framemot: Jag tänker nog en sak som jag ser framemot lång- respektive kortsiktigt. Långsiktigt, ser jag framemot att flytta och se vad livet har planerat för mig. Kortsiktigt ser jag framemot vad sommarn har att erbjuda och vad som händer i höst. Jag har ju inget riktigt planerat som ni vet, så jag vet inte vad jag specifikt ser framemot, lite flummigt svar kanske.

Två positiva minnen: Åhh dem finaste minerna jag har är 1. När vi hämtade hem Chiba, och 2. Hela Italien resan!

Två positiva saker i hemmet: De två positiva sakerna här hemma är 1. att vi har två vardagsrum, ganska skönt när man är flera i familjen som har olika intressen och olika program man vill se på. Och den andra är att jag gillar att vi har mycket ljusa färger i vårt hem, vitt, ljusgrått, beige och lite grönt.

Två positiva intressen: Jag gillar verkligen att jag har min blogg, att få sätta sig vid datorn och skriva är lite som terapi och lugnande. Det andra är mina vovvar, älskar att umgås med dem, gå på promenader, gosa och busa.

Två positiva saker med min kropp: De två sakerna som jag gillar mest med min kropp är 1 min tatuering och 2 mina ben. Vet inte varför jag gillar så specifikt mina ben, men aa dem gillar jag mest efter min fina Chiba-tatuering :)

FÖLJ MIG GÄRNA PÅ MINA SOCIALA MEDIER

INSTAGRAM / PINTEREST / VSCO

Kramar Tilda <3

Gillar