En onsdag mitt i veckan

Idag har det varit en riktigt mysig dag. Jag tar numera alltid sovmorgon så jag vet inte ens om man ska kalla det för sovmorgon. Hur som helst så vaknade jag dock lite tidigare än vad jag brukar, runt 10-tiden, men det kan vara för att jag sov borta. Det hände inget speciellt, utan vi vakna kolla igenom hela sociala medie flödet på alla appar sen blev jag socialt kapabel till att säga godmorgon, pratade lite, åt frukost och sen behövde jag sticka hem för att ta ut vovvarna på deras lunchpromenad. Idag var första lunch promisen som jag kunde gå en redig runda med dem, annars har det varit för varmt och vi har fått ha dem på lina ute i trädgården eller så har vi bara gått en sväng på gatan.

Tog ju då inga bilder från min mysiga dag idag så det kommer lite äldre

Efter promisen så fick vovvarna mat, jag bytte om och packade om min väska och drog sen mot Karlskrona för att träffa några kompisar. Som den tidsoptimist man är så kom jag såklart lite sent, närmare sagt 30 min försent men det fanns förklarliga anledningar som gjort att jag blivit mer försenad än vad jag annars hade blivit.

Hemma hos kompisen åt vi en pesto, mozzarella och prosciutto pasta med vitlöksbröd som hon hade ordnat, JÄTTEGOTT! Vi satt mestadels och bara pratade och umgicks, vi körde även den nya TikTok trenden som kommit. Vi filmade inte hela utan vi bara satt och diskuterade, det va denhär "han är en 10 men ..." och så ska man säga ett påstående som kan göra han snyggare eller fulare, ex. han är 8/10 men kan inte knyta skorna. Det roliga ledde till sitt slut och jag behövde åka hem till mina älskade vovvar och ta ut dem på en till promenad.

Föresten, när jag är ute och gå så lyssnar jag alltid på podd, ljudbok eller musik och idag har jag lyssnat klart på Edvin Törnbloms bok Bögen är lös. Den var riktigt bra, jag fick verkligen lära mig massa saker som jag inte tänkt på innan så vill verkligen rekommendera alla till att läsa eller lyssna på den. Sen har jag även lyssnat på Felicia Nestlers sommarprat, riktigt intressant att lyssna på den med. För er som inte vet är då Felicia Nestler dottern till mannen som hade ett förhållande med Arboga-Kvinnan.

FÖLJ MIG GÄRNA PÅ MINA SOCIALA MEDIER

INSTAGRAM / PINTEREST / VSCO

Kramar Tilda <3

Gillar