FEM FRÅGOR

bilden till vänster är från när jag och ellen överraskade Sara med att åka till Danmark på hennes födelsedag. Och bilden till höger är när jag skulle skicka en snap till en kompis där Matilda ville vara med :)

Jag kände att det var dags för en liten frågestund tillsammans med er <3

Vad har du för planer i sommar?
Jag har inte så mycket planer alls faktiskt, med tanke på att jag inte vet vart jag kommer befinna mig nästa månad så har jag inte riktigt kunnat planera något. Det jag vet är att nu i helgen ska jag vara med kompisar då det är Tosia Bonnadan här i vår lilla by, sen nästa helg ska jag och mamma iväg och se Miss Li och Magnus Uggla för dem kommer till Hasslö Festivalen. Efter Hasslö festivalen blir det en helgs pause och sen börjar skärgårdsfestivalen där jag ska se stiftelsen, Victor Leksell och Molly Sanden. Det är det enda som är "planerat" det är ju inte spikat förens det har hänt men annars är det tanken dem kommande veckorna.

Hur mår du?
Jag mår bra måste jag ändå säga, såklart är det lite trist med att alla kompisar har jobb när jag är ledig 24/7 men jag har lärt mig att anpassa mig. Sen är det lite kaos när jag inte vet vart jag ska hamn nästa månad, stannar jag eller behöver jag dra någonstans?

Alla dessa 5 bilder är från när jag fick uppleva italien sommaren 2019, älskar dessa bilderna!

Vad hade du gärna velat uppleva igen?
Italien resan som jag åkte tillsammans med min familj och familjekompisar 2019! Det var super mysigt, att vi fick uppleva så mycket nytt, både genom att fysiskt vara i Italien och få gå omkring, men också att vi bilade ner och runt omkring i flera städer.

Hur började du blogga?
När jag var runt 13 år hittade jag mitt intresse för att fota, och det verkade vara ett rättså ovanligt intresse att ha i min ålder i denna lilla byn. Osäker som man var så vågade man inte publicera allt på instagram Såå jag startade ett konto på nouw som jag hade fått höra om från en familjekompis och blivit lite inspirerad.

Beskriv dig själv med tre ord.
Envis som fan, hundälskare och kreativ kanske. Tycker sånt är jättesvårt att svara på med tror dem tre beskriver mig bäst.

FÖLJ MIG GÄRNA PÅ MINA SOCIALA MEDIER

INSTAGRAM / PINTEREST / VSCO

Kramar Tilda <3

Gillar