IN I JULI

Jag hade nästan glömt, vi har ju gått in i en ny månad? Vet inte om det är att tiden gått så fort eller om det bara är jag som tappat min koll, men tur att jag kom på det tillslut, eller hur :) Men vad hände i Juni? Jag har varit på Öland och i Kalmar och sett lägenheten eller stugan som jag troligen flyttar in i nästa år. Det har varit midsommar, flera tjejkvällar, jag har firat Isabelles student och varit i Aneby, juste! Jag själv har ju också tagit studenten. Jag har byggt ihop ett vitrinskåp (på tre dagar) och en annan väldigt bra händelse, poppen har öppnat :) Sen har man ju tråkiga händelser också som att mina märken från hudinfektionen sprids bara mer och mer, min cykel fick punktering och lite så. Men tycker ändå det goda överstiger det onda.

Hur gick det för mig med förra månadens mål?

Mål nr.1 Att minnas min student
Jepp, det gör jag väldigt solklart fram tills jag och kompisarna drog iväg. Därefter är det lite dimmigt men inte farligt.

Mål nr.2 Söka jobb
Det har jag också gjort, flertal och jag ar gått vidare i vissa.

Mål nr.3 Lägga undan pengar och spara
Det har jag gjort men jag mindes inte att det var ett mål, har bara gjort det av slumpen typ.

Mål för Juli

Som ni ser hoppar jag över planerna för denna månaden för jag har verkligen ingen aning, verkligen noll koll på vad som kommer hända och göras. Men mina mål denna månaden är:

1. Fortsätta söka jobb
2. Ha kul, planera ett äventyr. Om jag inte hittar någon att göra det med får jag göra det själv, det kan ju vara bra det med.
3. Jag vet inte vad mer jag ska ha för mål, fortsätta spara pengar är ju bra men det är inget jag tänkt sluta göra bara för att juni månad är slut. Nu kanske jag vet. Jag ska försöka jobba hos pappa och försöka tjäna ihop till en utbildning jag velat gå. Det kan vara mitt tredje mål :)

FÖLJ MIG GÄRNA PÅ MINA SOCIALA MEDIER

INSTAGRAM / PINTEREST / VSCO

Kramar Tilda <3

Gillar