VECKANS LISTA, v.26

Ja ni, vad har hänt denna veckan ens? Det tänker jag nästan varje gång jag sätter mig ner i soffan med en celsius redo att skriva veckans lista, men det är alltid lika kul att gå igenom sin telefon och se vad man har sparat :)

Veckans mående

Bra, men som jag kanske nämnt innan i veckan så har inte sommaren fått den där riv-starten som man önskade. Det är mycket stilla sittande och mys med hundarna, så jag ska inte klaga, men det hade varit roligt med något äventyr.

Veckans bästa

Att jag äntligen vågat gå till läkaren, själv dessutom (!!) Sjukhus är något som alltid gett mig högre puls pga att jag vet om att det finns nålar där, extra hjärtslag får jag när jag dessutom går eller kommer närmre de rummet. Tur att det inte var dit jag skulle känner jag bara. Men jag är stolt över att jag gick dit själv och löste allt på egen hand. Konstigt att veckans bästa blev ett sjukhus besök, haha.

Veckans mysigaste

Det mysigaste denna veckan var att vara på Öland och sen då den efter åka hem till min kusin och se hennes lägenhet som jag troligtvis flyttar till i januari-februari.

Sen kan jag ju meddela att min pappa fyllde år i lördags, men han hade fullt upp på jobbet så i söndags fick det bli lite kalas. Om du frågar han så fyllde han 35 fast baklänges (alltså 53) och det tyckte jag var en roligt sätt att berätta det på haha. Av mig fick han en linne-blandad och kort ärmad skjorta från dressman och av mamma kommer det senare en suprise i sommar, hihi. Men kalaset var mysigt familj och den närmsta släkten som bor i Blekinge kom, vi åt grillat och pratade en massa.

Veckans sämsta

Min mobil har blivit helt knäpp, vi ska dock troligtvis kolla upp vårt abonnemang idag och se ifall jag kan byta mobil redan nu. Men asså min mobil, det går knappt att kolla på den, fattar inte hur bilder ändå har kunnat se någorlunda bra ut när skärmen är helt fladdrig, blinkar och fäster sig i tidigare använda appar. Jag kan liksom vara inne på SMS ha en längre konversation med mamma, sen när jag går till start sidan ser jag fortfarande sms-bubblorna i skärmen. Det är som att det inte hänger mer, riktigt jobbigt!

Veckans roligaste

Det roligaste denna veckan var nog min fredag. Först hade vi familjekompisar över från Stockholm, min mamma och mamman i den andra familjen, Kia, lärde känna varandra genom att brevväxla när dem var 11-12 år. Sen har dem där igenom träffats och har fortfarande kontakt, väldigt roligt. Sen så kom min kompis Ellen över och vi bestämde rättså fort att vi skulle dra ut i Karlskrona, dels för att det var längesen vi var ute men också att nu kommer det dröja någon eller några veckor innan vi drar ut igen. Ute på circo träffade jag flera av mina kompisar så vi hängde med dem egentligen hela kvällen, jätteroligt!

Veckans låt

Jag har hittat en "ny" låt av stiftelsen som jag tidigare inte orkat lyssna på för introt har inte tilltalat mig, jag gav låten äntligen en chans och den har gått på repeat.
"Ta dig hem" av Stiftelsen

FÖLJ MIG GÄRNA PÅ MINA SOCIALA MEDIER

INSTAGRAM / PINTEREST / VSCO

Kramar Tilda <3

Gillar