EN MYSIG ONSDAG

Vad trevligt det har varit idag, inget har varit planerat utan dagen har bara fått rulla på. Min dag började med att jag skulle ta ut Matilda en liten sväng i trädgården. Vi brukar börja hennes promenader enkelt för hon är så himla morgontrött (och lat för den delen) så hon vill upp i famnen så fort man egentligen lämnar huset. Sen efter det började solandet. Ska jag vara helt ärlig så har inte livet efter studenten varit så fartfylld som jag trodde, mer stillasittande och långtråkigt och jag vet inte vad jag ska göra åt det heller.

Jag upptäckte igår när jag räknade ut min meritpoäng att jag ligger rättså bra till, och det finns en speciell skola jag vill gå på och om jag kommer in har jag sagt att jag kommer tacka ja. Vilket gör att jag inte direkt kan söka jobb, samtidigt som jag behöver göra det för att få någon koll på vad som händer i höst. Ska jag flytta väst eller öst? Det är nog den största frågan jag ställer mig dagligen, och jag kommer aldrig på något svar.

Hur som helst så har jag idag solat, jag har hittat ett litet knep för att bli brunare eller om det är brun snabbare, båda två låter ju bra. Dock vet jag inte om det är placebo eller faktiskt sant men jag har fått höra att man ska spraya sig med saltvatten medans man solar. Som sagt ingen aning om det faktiskt stämmer men jag har inte velat testa att sola utan :)

Efter att ha solat ett tag tog jag ut vovvarna en snabbis medans mamma fixade ihop en Ceasarsallad. Sallad överlag är det bästa jag vet att äta på sommaren, jag har svårt att äta när det är varmt ute. Det är mer än vanligt som inte tilltalar mig riktigt, men ta nästan vilken sallad som helst så kan jag äta den. Efter att vi hade ätit behövde jag dra inom stan en snabbis och fota för ett kommande samarbete som kommer snart och direkt därefter drog jag till Öland. Så just nu sitter jag och skriver i vår lilla stuga på Öland, riktigt mysigt!

FÖLJ MIG GÄRNA PÅ MINA SOCIALA MEDIER

INSTAGRAM / PINTEREST / VSCO

Kramar Tilda <3

Gillar