Min Midsommar

Nu har jag äntligen återhämtat mig helt från midsommar och stressen. Igår så städade jag och åkte en sväng till Öland och hälsade på mamma och pappa, och idag har jag egentligen bara sovit. Men nu har jag tid och ork till att skriva om min midsommar :) Dagen började direkt med att jag skulle fixa iordning mig själv först för att maten skulle vara så ny lagad som möjligt till några vänner skulle komma. Dock hade jag fixat kycklingen redan dagen innan.

Juste det måste jag berätta också, historien bakom min krans. Dagen innan midsommar så vaknade jag upp och tänkte jag måste fixa en krans till imorgon, och då helt nyvaken beställer jag alltså en blombud till mig själv med denna kransen då. Den är ju fin och allt, är jättenöjd men lite kul att jag råkade beställa en blombud till mig själv.

Jag började med att fixa mitt hår, men det ville inte riktigt samarbeta, lockarna ville inte som jag ville helt enkelt så jag gav upp och påbörjade maten väntan på att jag skulle orka locka håret igen. Till mat gjorde jag kall marinerad kycklingfilé, vodkapasta och vattenmelonsallad med myntadressing, och till efterrätt gjorde jag sommartrifle men kommer göra enskilda inlägg för recepten senare. Tror dock att mitt vodka-pasta recept redan finns publicerat sen tidigare.

Efter att kycklingen och pastan var gjord så gav jag mig på att försöka locka håret igen, vilket gick och sen sminkade jag mig. Därefter fortsatte jag med att göra salladen och efterrätten. Det kändes som att allt gick jättefort men det tog ungefär 4 h att fixa allt och sen hade jag knappt en timme kvar innan vännerna skulle vara här till att chilla, aka dricka en celsius för det behövdes kan jag ju säga.

Sen så kom dem och vi började väll med att äta direkt, jag var riktigt hungrig! Dem gillade maten och efterrätten, vi snackade och skrattade. Gav varandra en liten update om livet och pratade roliga minnen från tidigare midsommar. Sen så hann vi ta lite bilder ihop innan resten av alla människor kom. Det har blivit som en tradition att jag alltid har midsommarfest, men jag har sagt det nu att nästa år vill jag åka iväg någonstans.

Helt ärligt så vet jag inte vad mer jag ska säga om min midsommar, den var så bra den kunde bli. Roligt att ses hela tjejgänget, och lite fler än så. Midsommar är en mysig dag enligt mig, älskar att se midsommarkransar, med fina klänningar och att man ses och bara har riktigt trevligt.

Såklart spillde jag på min första klänning så det slutade med att jag hade denna resten av dagen :)

FÖLJ MIG GÄRNA PÅ MINA SOCIALA MEDIER

INSTAGRAM / PINTEREST / VSCO

Kramar Tilda <3

Gillar