FRÅN KAMERARULLEN

Här om dagen så hade varken jag eller mamma något och göra så vi åkte och tog en liten fika på mandeltårtan. Älskar deras inredning och vibbarna som dem vill ha på stället, det enda jobbiga är att det är väldigt lyhört, så man kan inte riktigt spill all the tea.

Från årets första jordgubbe-frukost :) Såklart är det svenska jordgubbar!

Här om dagen så hade vi en liten tjejkväll för att fira Linns 19 års dag, det börjades med en picknick på långö men sen blev det för kallt så vi åkte till utkiksplatsen för att kolla på solnedgången. Hur som helst så såg det lite kul ut när vi alla stod på rad, därav togs denna fina bilden.

Bilderna från mitt fina och fyllda vitrinskåp, ett riktigt helvete att bygga ihop men det blev riktigt bra och snyggt.

Fina Siri <3 Siri är då Isabelles familjehund, så fort jag kom hem till dem så kan ni ju tänka er att jag satte mig ner och började gosa med henne. Jag filmade även en video när jag satt där med henne och skickade det till Isabelle för att visa att nu är jag här :)

Detta är också från när vi hade tjejkvällen, och här läser Stina upp ett litet rim på presenten som vi alla köpte ihop.

Detta är då mitt stipendium, till minne av Albert Engwall.

Såklart måste jag ju lägga in något från studenten. Vi skulle ta lite fina bilder på oss tre ihop och mitt i så började killarna köra en drick-ramsa som vi såklart började sjunga med i och heja på.

FÖLJ MIG GÄRNA PÅ MINA SOCIALA MEDIER

INSTAGRAM / PINTEREST / VSCO

Kramar Tilda <3

Gillar