ISABELLES STUDENT!!!

För min bästis har tagit studenten, för min bästis har tagit studenten, för min bästis har tagit studenten, fyran vad hon är bra!!

Nu har även Isabelle tagit studenten, och såklart ville jag ju komma och få vara med på hennes dag. Riktigt roligt att få vara med, händelserikt och mycket nya intryck. Men jag tänker väll att jag tar det redan från början. Vid 6.00 ringde mitt alarm för att jag skulle påbörja fixa mig och allt sånt så att jag inte skulle behöva stressa med det hemma hos familjen Pettersson. Sen pysslade jag med lite annat också, exempelvis flytta upp alla glas och allt mitt porslin till mitt nya fina vitrinskåp som jag köpte i måndags (och lyckades bygga klart i torsdags natt). Sen mellan 7.30-8.00 började det rulla mot Aneby.

Vägen dit gick bra förutom den delen att jag ramlade av vägen. Det är ingen fara med varken mig eller bilen, inget alls faktiskt. Jag kollade snabbt till min GPS och då hann jag komma enligt mig lite nära räcket på högra sidan så jag rättade upp bilen för fort så däcken tappade greppet vilket ledde till att jag då ramlade av vägen. Men det var verkligen på, om man kan kalla det, "rätt ställe" för det var väldigt öppet och fin mark kanske man kan säga så ingen skada skedd, man blir bara lite chockad.

Hur som helst så kom jag ju då tillslut fram till lilla Aneby, och hem till då Familjen Pettersson och jag blev så varmt välkommen<3 Kände mig direkt som hemma! Jag tog in min väska, pratade med alla där och kollade runt lite i huset och i tältet där mottagningen skulle vara innan vi behövde dra mot Jönköping för att se utspringet.

Isabelle och hennes klass sprang ut redan som tredje klass, så vi behövde inte vänta så länge. Måste bara kommentera vädret lite snabbt, det var otroligt fint, varmt och stilla så man uppskattade verkligen när det kom en och en annan vindpust. Hur som helst så gick vi direkt efter deras utspring till EK19C-ballongen där Isabelles klass då hade samlats i väntan på att alla nära och kära skulle komma, väldigt smidigt sätt måste jag säga!

Efter att fått träffa henne en liten student och att ha tagit massvis av bilder var det dags för henne att gå med sin klass till flaket. Så vi som var kvar gick till närmsta väg där vi sedan skulle få se dem åka förbi. Vi fick vänta en lång stund men sen tillslut kom dem :) Efter att ha fått se dem den korta stunden skiljdes vi alla åt i 2 grupper, vi som väntade kvar och de andra som skulle hem och förbereda. Vi som väntade kvar åkte till Max för vi behövde ett litet mellanmål innan middagen som serverades på mottagningen.

Från Max till att hämta upp Isabelle till att åka tillbaka till Aneby, närmare bestämt till mottagningen. Det hade inte hunnit komma så många gäster när vi kom dit, så Isabelle passade på att gå upp och byta klänning innan alla kom. Till middag blev det massor av gott som Isabelles mamma och mormor fixat ihop.

Sen blev det lite mer mingel, Isabelles mamma och pappa höll ett jättefint tal, flera blev tårögda av att få höra det. Även Isabelles farfar höll ett fint tal. Sedan därefter blev det efterrätt.

Sedan blev det presentöppning, jag var nog den som mest taggad på det, speciellt för att sen var det min tur att hålla ett litet tal. Eller tal och tal, jag skrev ihop ett litet rim som jag ville läsa upp högt för Isabelle, det löd:

"Du vet om att detta kanske inte är min grej, men jag ska försöka bara för dej <3

Vi fick vår första kontakt genom våra bloggar och tack vare det har det blivit många groggar.
Vi har verkligen många roliga minnen ihop, det har gått som nonstop.
Båstad, Växjö, Malmö, Ronneby, Jönköping och Karlskrona. Ja, vi har varit överallt för varje krona.
På kort tid har vi kommit varandra extremt nära, det är nästan som att vi är kära.
För dig kan jag berätta allt och det tycker jag är rättså ballt.
Du är verkligen min närmsta vän trotts våra 21,32 mil, tur att iallafall jag kan köra bil.
Du är min bästa vän och jag älskar dig, tack och hej!"

Resten av kvällen så bara umgicks vi alla och festade såklart till det senare på kvällen med alla som var kvar. Jag gick faktiskt och la mig redan vid 2 men jag fick höra att dem andra höll på i 1.5 timme till.

Idag var det riktigt vemodigt att behöva lämna, kommer sakna dem alla men framförallt Isabelle extremt mycket. Det får inte gå så lång tid till innan vi ses igen❤️

Följ Isabelles blogg @isabellepettersson ❤️❤️

Min outfit bestod då av en klänning från Adoore och klackskorna som jag hade på mig på min bal.

KLÄNNING

KLACKSKOR

FÖLJ MIG GÄRNA PÅ MINA SOCIALA MEDIER

INSTAGRAM / PINTEREST / VSCO

Kramar Tilda <3

Gillar