GÅRDAGEN

Det har varit mycket studentsnack senaste att jag inte pratat om vad som hänt i mitt liv som färdig-studerad, eller "arbetslös", du väljer själv vad du vill kalla det. Jag säger färdig-studerad för jag kommer aldrig kunna vara 100% arbetslös för jag kommer alltid kunna jobba på pappas restaurang.

Igår så var jag med Stina hela dagen. Vi började med att vara hos mig men det är inte så roligt att vara i Ronneby så vi stack till Karlskrona efter att vovvarna hade fått sin lunchpromenad. I Karlskrona så tog vi en kort shoppingrunda, Stina hade lite presentkort att spendera från sin studentmottagning och jag var på jakt efter en jeansjacka. Jag tappar alltid bort dem under vintertiden, väldigt drygt faktiskt.

Ni vet hur jobbigt det kan vara när man får sin mens helt från ingenstans, nu vet jag det med, var nämligen med om den situationen igår. Som tur väl så var vi hemma hos Stina när det hände. Men det kan fortfarande vara drygt, speciellt när vi gick omkring i stan. Jag äter p-piller och jag började med det på grund av att jag alltid haft problem med kraftig mensvärk. Men denna gången fick jag det inte, iallafall inte till en början utan det kom under tiden som vi lallade runt i stan. Jag blev helt kallsvettig och svimfärdig, tänk vad mens egentligen kan påverka än? Det var riktigt obehagligt, jag var riktigt nära på att svimma när vi var inne på cervera så vi fick snabbt skynda oss till närmsta apotek o köpa Ipren/Alvedon.

När jag hade tagit Alvedon/iprenen gick allt mycket bättre och vi fortsatte gå omkring och tillslut hittade jag mig en jeansjacka från BikBok på 70% rea (!!!) Väldigt trevlig överraskning! Därefter gick vi hem till Stina fixade till oss lite grann för att sen gå till fisk-torget och äta på popupen som även var där förra sommaren. Till alla er som ska till Karlskrona rekommenderar jag att äta där, deras pizzor är 10/10 :)

FÖLJ MIG GÄRNA PÅ MINA SOCIALA MEDIER

INSTAGRAM / PINTEREST / VSCO

Kramar Tilda <3

Gillar