JAG HAR TAGIT STUDENTEN!!!

Som ni kanske märkt så har jag inte varit så aktiv senaste, det har verkligen varit mycket på grund av studenten! Massor av saker som ska fixas, och sen har vi haft studentvecka + poängjakts-vecka förra vecka när jag dessutom var sjuk till en början. Men nu är allt klart och jag ska inte tillbaka till skolan längre, jag är helt färdig. Sjukt att säga att man inte ska tillbaka till skolan, nu är det bara till att söka jobb. Men vi tar väll detta från start, vad har hänt denna veckan?

Måndag

Cykelfest på nationaldagen. Det var synd att vi var så få från klassen som var med. Det drog faktiskt lite ner på stämningen dessutom fick jag punktering på cykeln så jag var inte med hela dagen, bara kanske 1 timme eller 1.5. Mamma hämtade mig så åkte vi och fixade lite pynt till studentmottagningen istället.

Jag hann dock cykla en lång strecka (trotts punkteringen) så jag gick runt med träningsvärk i låren till onsdags.

Tisdag

5 kamp med 3orna. Det var vår sista del i poängjakten, vi vann inte men kul var det ändå. Efter det så stack de flesta hem till mig för att partaja vidare, vi hade precis fått upp tältet där vi hade mottagningen så det var rättså smidigt.

Onsdag

Student firande med vår fina mentor, kom till skolan där hon bjöd på kladdkaka med glass. Riktigt gott! Efter det åkte jag hem fort för att duscha innan jag behövde vara i Olofström för att fixa student-naglarna :) Efter att naglarna var fixade körde jag nästan direkt till Karlskrona då två vänner tog studenten då!

Torsdag

Skolavslutning i kyrkan. Vi fick då våra betyg, fick höra flera fina tal och sjöng, dessutom fick jag ett stipendium. Jag blev riktigt chockad, var inte alls beredd på att jag skulle få det, men det var en trevlig överraskning. Resten av dagen så var jag hemma, rimmade på klassens och hjälpte till att fixa inför mottagningen.

Fredag

Den stora dagen! Studentdagen! Jag vaknade redan vid 5 för att hinna fixa smink och hår, innan jag behövde vara i Karlshamn och hjälpa till att förbereda med champange-frukosten. Det blev riktigt fint och frukosten var så trevlig, resten av klassen började droppa in 8.30 ungefär.

Från frukosten till skolan för att träffa våra lärare, eller tillfälliga mentorer då vår riktiga inte kunde vara med. Där var vi kanske en timme, sen gick vi till ett ställe som heter Gourmet grön för att äta lite lunch. Jag fattade inte riktigt vad det var för varmrätt, kräsen som jag är så valde jag hellre att äta mig mätt på förrätten för där visste jag vad det va för något. Från gourmet grön in i bussen till Bellevue parken där vi sedan skulle springa ut, men innan vi fick springa skulle det hållas tal, fler stipendier delades ut och så var det en person som sjöng. Egentligen skulle vi ha sprungit runt 15, men talen tog längre tid än vad vi trott så vi sprang inte förens kanske 15.30.

Efter att ha sprungit ut så gick jag såklart till min familj, jag fattar vad andra har menat med att man kan få nackspärr av allt man får hängandes runt halsen, det var riktigt tungt. Från det till att gå på flaket och åka omkring, sjunga och dansa i typ 1.5 timme då vi fastnade lite i trafiken.

Från flaket fick vi köra fort till mottagningen, då jag blev lite försenad vilket kan vara förståligt när allt drog ut på tiden. På mottagningen hände det inget speciellt jag gick omkring, hälsade på alla och pratade med allt och alla. Jag, några vänner och släkt spelade kubb. och så åt vi mat och efterrätt. Min telefon dog så tyvärr har jag inga bilder från mottagningen, få be alla att skicka bilder sen. Det är ju roligt att ha :)

FÖLJ MIG GÄRNA PÅ MINA SOCIALA MEDIER

INSTAGRAM / PINTEREST / VSCO

Kramar Tilda <3

Gillar