☁️☁️

Nu har Tilda varit i farten o drömt sig bort lite till. Men det förra inlägget var mer om saker, nu är det mer livsstil och karriärmässigt. Jag älskar att tänka på vad jag vill göra och vad som kan bli nästa steg osv… Vad har jag för mål med bloggen exempelvis.

Podd

Jag vill starta en podd tillsammans med en kompis. Varje gång jag är ute och går och lyssnar på riktigt bra avsnitt så blir jag bara mer och mer sugen på att starta något. Jag älskar bl.a. Tjejpodden, Vi ses i helvetet och Ursäkta. Så en blandning av dem tre hade inte varit fel :)

Blogg

Jag älskar min blogg och vill satsa på den. Jag vill växa på min blogg och kunna nå ut till fler människor. Älskar verkligen att se all respons, måste bara bli bättre på att svara på era kommentarer och visa hur mycket jag uppskattar er som läser <3 Jag har ett mål till 2022 att bli verifierad premium för att då kunna få tips och knep från de som jobbar på nouw.

Student och flytta

Jag längtar till att jag tar studenten för jag har börjat fundera på att flytta in till vår sommarstuga på Öland och jobba i Kalmar. Jag kan tänka mig att det hade kunnat vara intressant och lite grann lära känna stan mer än vad jag redan gör inför eventuell högskola.

FÖLJ MIG GÄRNA PÅ MINA SOCIALA MEDIER

INSTAGRAM / PINTEREST / VSCO

Kramar Tilda <3

Gillar