DUBBELDEJT EN FREDAG SOM DENNA

hej på er och gott nytt år!!

egentligen borde jag ju skriva på ett inlägg om mitt 2019 kanske. men jag känner att mitt minne inte kommer ihåg allt eller knappt nått från januari fram till sommaren och då hoppar man ju över en ganska stor del och sen har jag minnesluckor lite här och där under hela året så det känns bäst att bara hopp in i det nya året.

jag kan dra en liten sammanfattning om att 2019 hade en stor balans på positiva händelser och negativa, liksom flygkraschen hände men jag har också fått en ny kusin, relationer med kompisar tappades samtidigt som jag fick nya. det finns allt från sorger till dagar som bara hade en massa skratt. en bra balans med andra ord.

men nu ska jag ju skriva om mina härliga dejter som jag hade idag. idag vid 13.00 tiden hade jag en underbar lunch-dejt med en mycket saknad vän. vi fixade och åt lunch på ett ställe här i Ronneby som heter Ellen's cafe och bokhandel, verkligen ett super mysigt ställe med god mat och fika. såklart tog vi lunchen först och då beställde jag en toast med ost och skinka och så fick man lite sallad och dressing till, den får en 10 av 10. sen till fikat tog jag en kladdkaka som också var super god, liksom finns det något bättre än choklad?

sen fick man ju trevligt sällskap på köpet vilket nog var det bästa. (bilderna är ganska suddiga, men fick screena från videos)

dejt nummer två va på bion här i Ronneby med en speciell kille i mitt liv. vi gick och kollade på jumanji: next level eller något sånt hette den, riktigt bra. jag gillar ju äventyrsfilmer som har komedi i sig det väcker liksom upp intresse så att man inte somnar. (oftast händer ju det annars). men denna dejten var lika mysig som den förra, klagar ju verkligen inte på sällskapet.

Sorry att inlägget publicerades nu, jag sov över hos killen efter dejten och hade inte tid me att kolla på telefonen.

FÖLJ MIG GÄRNA PÅ MINA SOCIALA MEDIER

INSTAGRAM / PINTEREST / VSCO

Kramar Tilda <3

Gillar