Drömmer mig bort…

Ibland drömmer man sig verkligen bort och önskar sig ett och annat. Det är ofta jag brukar drömma mig bort, framför Tiktok eller när jag är ute på Chiba.

1. Jag har sån sjuk valp feber. Det enda som kommer på på tiktok och Pinterest är söta små valpar. Dör av deras söthet😍 Jag blir ju verkligen sugen på att skaffa en liten vovve.

2. Min instagram är full av flera människor som just nu befinner sig utomlands. Saknar verkligen den värmen och lite avis blir man ju när man ser dem sola och upptäcka nya platser. Sommarn 2019 var jag o min familj i Italien tillsammans med ett par familje kompisar, och jag saknar verkligen det!

3. Jag vill flytta hemifrån och börja inreda mitt egna hem. Jag trivs bra hemma och allt, men jag vill inreda mitt egna hem och ha en plats för mig själv, mer än bara mitt rum.

4. Jag längtar till just själva stunden att jag tar studenten, men sen vad som händer innan och efter vet jag inte om jag behöver längta till.

5. Jag vill verkligen tatuera mig! Men min beslutsångest och nålfobi hindrar mig en hel del. Jag önskar att den bara redan satt där, utan att behöva ha nål upplevelsen.

#bestofnouw

XX, Tilda

Gillar