DISTANSUNDERVISNING - SHOPPING

Hej på er finisar!!

Hoppas inte att ni har fått corona, själv har jag sluppit det men tillslut blir nog de flesta av oss smittade. Hade inte förvånat mig om jag hade blivit smittad med tanke på hur mycket jag har flängt runt, jag har ju fått pendla till skolan aa fram tills igår då. Idag iallafall så åkte jag och Emma till Karlskorna och pluggade istället vilket var så mysigt.

Vi åt både lunch och tog en fika och hade lite snack om det ena och det andra. Men såklart pluggade vi också, "man får inte hamna efter i skolan, detta är inget coronalov". Till lunchen så tog jag en Focicco eller nått sånt med ost och kalkon och Emma tog en sallad med typ avokado och räkor. Sen pluggade vi i 2 timmar sen tog vi en fika. Då tog jag en chokladmuffins och emma tog någon annan sorts muffin som jag inte har någon aning om vad det var, hur som helst var det gott.

efter pluggandet och min inlämning av uppgiften som jag fick beröm för så gick vi lite på stan men det varade inte sålänge, typ 1 timme eller något. Även om vi inte gick där så länge så hann vi köpa en del, jag köpte en jacka från ginatricot av lite ulligt-material. Den var på 50% rea dessutom så den kostade bara 200kr. Sen köpte jag en vit snodd och en parfym. Emma hann köpa en del hon med, en jeansjacka från ginatricot och ett par jeans från NAKD på jeansbolaget. Väldigt lyckat :)


Jag gillar distansundervisning

FÖLJ MIG GÄRNA PÅ MINA SOCIALA MEDIER

INSTAGRAM / PINTEREST / VSCO

Kramar Tilda <3

Gillar