DISTANS UNDERVISNING 

Asså snälla, vi måste ju ändå ta upp detta med distans undervisning. JAG ÄLSKAR ATT HA DISTANS! I vanliga fall måste jag ju pendla, stiga upp 6.00 ta bussen 7.17 och börja skolan 8.15. Men nu vaknar jag 7.50, och tar fram datorn 8.14. Jag vet att det inte är det bästa kanske men det är så skönt att kunna sova längre och göra frukosten under bensträckaren. Dessutom så höjer jag mina betyg genom distansen, jag vågar inte ta fram ett skrivblock under lektionerna i vanliga fall, för ingen annan gör det. Men nu kan jag göra det.

Dessutom så kan jag fixa mina bryn på en längre rast eller ibland har jag gjort det under lektionen. Jag brukar göra brow lift och färgar mina bryn själv här hemma och jag måste säga det, dem blir bra.

Idag hur som helst är det en väldigt chill dag i skolan, vi började med Praktisk Marknadsföring, där jag är klar med uppgiften så jag pluggade till mitt engelska prov. Därefter har jag fys och hälsa, där jag tänker att jag bara ska göra mitt egna träningsprogram, eller om man kan kalla det för eget. Jag har tre appar som visar mig vad jag ska göra dag för dag, apparna ger mig tränings program för ben, rumpa, armar och mage.

Efter fys och hälsa har jag historia, och snälla. Vad har vi för lärare?! Han dyker inte upp i meet när lektionen börjar eller slutar för att ta närvaro. Han ger oss en uppgift utan något material, såklart använder vi oss av t.ex. so-rummet och wikipedia då? Nej, då får man ju inte använda sig av nätet häller, asså WHAT! Vad tror du vi ska hitta info då? Aja jag är ju klar med min uppgift som jag har gjort, så jag fick fortsätta på en uppgift som jag gjorde på samhälls-lektionen igår. Hitta lagar inom arbetsrätten.

FÖLJ MIG GÄRNA PÅ MINA SOCIALA MEDIER

INSTAGRAM / PINTEREST / VSCO

Kramar Tilda <3

Gillar