Detta var min vecka, v.36

Jag har tänkt innan om jag ska ta tillbaka veckans lista, som jag gjorde den förut. Så för denna veckan så skriver jag veckans lista på ett annat sätt än +/-

Kommentera gärna vad ni gillar mest <3

Veckans roligaste

Det roligaste denna veckan kan vara att vi hade pyjamas tema i skolan. Det var himla roligt, alla 3or (eller dem som vågar bjuda på sig själva) kom till skolan i pyjamas, vissa hade kudde eller nalle, och de festa hade sovmask. Nu är student året påbörjat!

Veckans tråkigaste

I måndags så provkörde jag faktiskt en mini. Jag har blivit lite sugen på att sälja min bil o köpa en större, den bilen jag har nu har bara 3 dörrar (som man brukar säga) och jag vill ha en 5 dörrars. Hur som helst så var bilen inget för mig och det känns ju lite tråkigt för jag hade kollat in den ett par veckor. Men men nu är bil letandet påbörjat.

Veckans bästa

Idag ska jag på bio, whop whop! Jag ska äntligen få se fortsättningen på mina favvo filmer, hela denna ”after” film-serien. Har i veckan sett både after och after we collided så idag blir det after we fell. Hoppas den är lika bra som jag tänker :)

Veckans sämsta

Mina fransar har ramlat av, det var himla dåligt måste jag säga, de höll i typ 2-3 veckor. Så jag tänkte ju att jag måste fylla på, men dem hade inga tider och jag orkar inte betala för ännu ett nytt set, så jag åkte till ett ställe i karlshamn, nu exposar jag dem, det är Red nail’s. Jag har en lista på saker.

  1. Jag fick vänta i ca 25 min efter tiden vi sa att jag skulle fixa fransarna.
  2. Jag hade bokat för påfyllning men fick betala för ett nytt set, utan att dem förvarnade mig så att jag hade kunnat ha en chans att säga nej.
  3. Hon skulle troligtvis plocka bort mina tidigare lösögonfransar men drog väck mina rediga. Det finns ju liksom medel för att lösa upp limmet
  4. Hon tryckte in ögat så det gjorde liksom ont och var jätteobekvämt.
  5. Jag fick lim i ögat, fick sämre syn efter det, vet inte om det är tillfälligt eller permanent. Just nu värker det i båda ögonen, lite rinniga ibland och röda.
  6. Inte riktigt klagande bara konstigt, jag fick hålla i fönen för att torka fransarna själv. Jag vet ju inte hur man gör det, jag är inte utbildad. Dessutom tog hon bild på mig utan o fråga om hon fick, i den situationen hade jag faktiskt inte velat bli fotad.

Veckans låt

Veckans outfit

FÖLJ MIG GÄRNA PÅ MINA SOCIALA MEDIER

INSTAGRAM / PINTEREST / VSCO

Kramar Tilda <3

Gillar