DET BLEV EN TRIP TILL ÖLAND

hej fina ni! hoppas eran dag har varit lika mysig som min.

VARNING FÖR MYCKET BILDER :D

idag vaknade jag upp frisk och pigg vilket var väldigt skönt. ingen kan nog säga emot att det bästa som finns är att vakna upp frisk, glad och pigg. äntligen är förkylningen över för denna gången (hoppas jag slipper den på ett tag nu). egentligen var mina planer att gå på fest idag men jag kände helt enkelt inte för det för det var några stökiga/dramaqueens som skulle dit och jag kände att jag pallade inte med det, dessutom har jag eventuellt 3 fester inbokade så jag känner att jag kan vara ledig denna. eftersom att det inte blev fest bestämde vi oss för att ha en mysig dag på Öland (jag, mamma, pappa och såklart Chiba)

outfiten idag fick bli en stickad tröja från NAKD och ett par jeans från only. skärpet vet jag inte riktigt vart det kommer ifrån.

Chiba har verkligen varit en shelgris hela dagen, klagar inte. efter att vi hade bestämt för vad som skulle hända idag så tog det inte långtid innan vi satt i bilen påväg mot vårat första stopp.

första stoppet blev skogen där Chiba fick ta en liten rast för att kissa osv. men det var inte sålänge bara 10 minuter en kvart något sånt.

nästa stopp blev ikea för att käka lunch. såklart blev det ikeas köttbullar😍 sen gick vi runt lite där också, jag hittade lite tavelramar för jag har funderat på att ta bort en hylla i mitt rum och ersätta det med några tavlor så att så fort jag har skrivit klart detta ska jag kolla på lite inspirations bilder till vad för sorts posters jag vill ha och kanske passar till mitt rum. efter Ikea gick vi in på modehuset en snabbis för att kolla på bäbis kläder till lilla Lukas. och sen efter modehuset åkte vi över ölandsbron vidare till mormor och morfar, där gjorde vi inte så mycket utan jag tog bara en längre runda med Chiba och passade på att träna han lite med "gå fint" och "fot". sen åkte vi vidare...

... till vår lilla sommarstuga som är nyinköpt. den har bara varit våran i sådär två månader. här hemma har vi inte gjort smycket mer än att kolla på film, äta, fika, jag har byggt ihop två tavelstativ och sen har jag då skrivit detta inlägget. men emellan allt det åkte jag och mamma iväg för att hälsa på lilla Lukas och såklart ge han sina paket.

tänk att han bara är 4 dagar gammal. det känns som att det har gått en månad typ hahah. han var väll lite gullig men för det mesta tycker jag att bäbisar är läskiga och även han (nu iallafall) det kan ju ändras såklart.

hoppas somsagt att eran lördag har varit lika mysig som min så hörs vi nog imorgon igen :)

#lördagsmys #lördag #mys #öland #bäbis #ikea #familjedag #helg #massabilder

FÖLJ MIG GÄRNA PÅ MINA SOCIALA MEDIER

INSTAGRAM / PINTEREST / VSCO

Kramar Tilda <3

Gillar