Det positiva just nu

Ibland känns livet ganska sad, och just nu har jag väll gått in i ”sad mode”. Då är det ju rätt bra att se det roliga o positiva just nu.

Vänner

Jag har flera vänner som jag bara kommer närmre och närmre varje dag. Det är väldigt skönt faktiskt. Det är väll något jag behöver för att måbra.

C&C

C&c står ju då för C och chiba. Chiba är alltid en räddare i nöden, mitt ”gosedjur” jag sover med och min bästa vän. Och C en kille som också alltid finns där. Blir älskad av de båda, (såklart blir jag ju de av andra också).

Bilen

Det är så skönt att ha bil och kunna åka iväg och kunna ta sig iväg. Visserligen är det dyrt men det är helt okej när man ändå kan ta sig överallt :)

Familjen

Det är skönt att ha en familj som stöttar än i allt. Men nu på senaste har jag väll känt mig ”uppfostrad” lite som att de är inställda på att prata eller säga till Fina när det är mig de ska prata med. Har faktiskt varit rättså irriterad på det på senaste men det är väll bara nytt för dem att ha en liten i familjen igen.

Vet om att inlägget publiceras lite sent men har prioriterad mig själv o lösa andra saker som skola och relationer. Vilket gjort att jag inte hunnit skriva något förens nu <3

#bestofnouw

XX, Tilda

Gillar