Denna veckan, v.40

Veckans mysigaste

Idag har vi varit på Öland, eftersom att vi missade att fira Morfar förra helgen fick det bli denna. Dessutom firade vi en av mina kusiner som blev 2 i fredags. Så det har varit mycket bäbis mys och födelsedags firande idag :)

Veckans roligaste

I lördags åkte jag och ett gäng kompisar till Väl Centrum i Helsingborg. Blev såklart lite shopping men inte alls så mycket som jag tänkte. Men på sätt och vis är väll det bra då vi snart ska ha ett studie besök på Emporia.

Veckans tråkigaste

Jag har fortfarande inte börjat med min Samhälls kurs som jag verkligen behöver påbörja eftersom att vi ska ha prov om typ en månad på allt... Detta kommer gå skit, varför kunde dem inte bara trycka in en lektion med en lärare i schemat när vi ändå har 3 timmars lunch, och 1 timmes normala raster :(

Veckans mående

Jag har velat prata mer om hur jag mår för nu senaste tiden har det varit väldigt svajigt, Vissa dagar vill jag knappt stiga upp och andra kan jag inte sluta uppskatta livet typ. Ingen aning om vad detta beror på men tror att det är att det känns som att jag har många svajiga relationer där jag inte riktigt vet vart eller vad vi är. Menar då kompis relationer.

Veckans bästa

Det var ganska roligt på APL-platsen denna veckan. Jag har ett relativt stort intresse för inredning och tycker det är väldigt kul så jag fick ha hand om skyltningen för inrednings avdelningen. Chefen blev väldigt nöjd med mitt arbete och numera är Heminredningen min avdelning som jag ska ha hand om.

Veckans näst bästa

I tisdags hade vi tema dag, temat blev för denna månaden "sport" och jag lånade C's fotbolls kläder :) Lite stort kanske men det funkade ändå.

tekniken fortsätter att krångla för mig...

FÖLJ MIG GÄRNA PÅ MINA SOCIALA MEDIER

INSTAGRAM / PINTEREST / VSCO

Kramar Tilda <3

Gillar