Denna veckan, v.39

Veckans onödigaste

Det mest onödiga denna veckan hände idag. Vi åkte till Kalmar för att min morfar fyller 75 imorgon. Och eftersom att det inte är så ofta man har vägarna förbi Öland tänkte vi att vi åker idag. Vi körde upp o äsch i Kalmar kom vi på att det har varit skördefest på Öland hela helgen, så vi skulle typ inte komma hem om vi körde över. Det fick bli en bil resa upp, donken och sen en bilresa hem.

Veckans roligaste

Det roligaste denna veckan var i Fredags när jag träffade ett gäng kompisar och festade till det. Jag fick en härlig vinfylla, utan bakis måendet dagen efter. Härligt när det blir så!

Veckans mysigaste

Det var ju såklart resan till Växjö där jag träffade Isabelle, finns ett inlägg där jag berättar mer om vad som hände :) men kort o gott hade vi det himla mysigt o roligt!

Veckans firande

Nu är det ju inte så att vi har firande varje vecka men visste inte vad ”rubriken” skulle vara. Men C fyllde ju år i onsdags. Lill killen har blivit ett år äldre. Det var bara ett litet firande men trevligt :)

Veckans tråkigaste

Det tråkigaste denna veckan har varit en grej som jag har släppt tanken på helt o hållet. Jag har inte Samhälle eller Historia i mitt schema, så vi ska lära oss de på egenhand. Det har ju jag såklart helt glömt eller skitit i så jag måste verkligen ta tag i det även om det är bajs jobbigt :/

FÖLJ MIG GÄRNA PÅ MINA SOCIALA MEDIER

INSTAGRAM / PINTEREST / VSCO

Kramar Tilda <3

Gillar