Denna veckan, v.38

Veckans bästa

Det bästa denna veckan har ju ändå varit att få vara i Spanien. Värmen, solen, maten, vinet och cavan dessutom är det ju ett plus att jag blivit brun whop whop. Det har verkligen varit svårt att komma på det bästa med denna veckan. Så det får ju bli hela resan hahah.

Veckans roligaste

Det roligaste denna veckan var att få tillbringa en dags shopping med mamma på La zenia. Det var skönt att komma iväg lite, synd bara att inte hela familjen kunde vara med. Jag och mamma hade det roligt och trevligt iallafall :)

Veckans segaste

Det segaste denna veckan är att sitta här på flygplatsen och vänta in planet hem, det tar så lång tid och jag har faktiskt en hemlängtan. Komma hem och krama om C, gosa med Chiba och skratta tillsammans med kompisarna.

Veckans sämsta

Det sämsta denna veckan vet jag verkligen inte, det jag kan komma på är att vi inte har åkt iväg på några äventyr utan nästan bara hängt vid poolen eller stranden.

Veckans podd

Med tanke på att jag har varit så mycket med min familj så har jag inte tänkt på att lyssna på musik. Men när jag har solat så har jag lyssnat på poddar, favvon har varit "ursäkta" med Edvin och Johanna.

FÖLJ MIG GÄRNA PÅ MINA SOCIALA MEDIER

INSTAGRAM / PINTEREST / VSCO

Kramar Tilda <3

Gillar