Denna veckan, v.37

Veckans roligaste

Det roligaste denna veckan är att äntligen få åka till något annat än Sverige :) ikväll så är vi i Spanien tillsammans med pappa. Dessutom så ska vi flyga, jag älskar flyg starterna och när vi landar, vet inte varför jag gillar det så mycket. Det har bara alltid varit så.

Veckans obehagligaste

Att ta PCR testet för att kunna resa var inte det skönaste jag har varit med om men det gick ju ändå bra. Det kändes verkligen som att de rev mig inne i näsan men det ska säkert bara kännas så, vad vet jag.

Veckans mysigaste

Igår var vi ju på Öland för att få se min morbror gifta sig och min lilla kusin döpas. Det var riktigt fina ceremonier båda två. Det var intressant att äntligen få vara med på ett bröllop. De var så fina!

Ebba, min kusin är en bäbis som är svår att hantera, hon har ett mycket svajigt humör men det gick hur bra som helst. Jag fick henne till och med att skratta, stolt kusin.

Veckans tråkigaste

Förlåt om nån från min APL läser detta men det är inte så jäkla kul att jobba med att endast plocka upp varor. Det finns absolut vissa roligare uppgifter och personalen är jättetrevlig och rolig. Det är väll bara att jag vill ha ett socialt jobb där jag träffar människor och kan prata med de, istället för att stå o plocka varor och att nån kund ibland kan komma och fråga efter något.

Veckans låt

”Shivers” av Ed Sheeran har varit på repeat denna veckan :)

FÖLJ MIG GÄRNA PÅ MINA SOCIALA MEDIER

INSTAGRAM / PINTEREST / VSCO

Kramar Tilda <3

Gillar