+/- denna veckan, v.27

Känns som att det har hänt mycket denna veckan med både karuseller, öland, Helsingborg och att ha fått men en lillasyster 🥺 (var bara tvungen att skriva på telefonen för att få med den emojin)

veckans +

  • Helsingborg trippen med mamma var ett stort plus denna veckan. Att bara få komma iväg från Blekinge och bara ta det lugnt med mamma var precis vad som behövdes.
  • Jag var ju då på Öland också tillsammans med Chiba och då killen som jag träffar lite :) Juste o sen fick Chiba för första gången träffa får och inte bara stå o kolla på dem, men det var ju läskigt
  • Sedan var jag ju i Karlskrona i onsdags och igår (lördags). I onsdags var jag där med en kompis som bor i Karlskrona och tog de lugnt, åkte lite och pratade, hade bara allmänt good times and vibes. Men igår blev det krök för att sen åka in och åka karuseller, det var ett minne för livet hahahaah. Väldigt roligt iallafall :)
  • Sedan idag så kommer Fina hem till oss för att flytta in :) Det känns så bra och tror verkligen att detta kommer bli perfekt för både oss, mig och henne. Tänk att jag typ är storasyster nu <3

veckans -

Jag vet helt ärligt inte vad som kan ha varit minus denna veckan, typ att jobba men det har inte varit så fel det heller. Det känns ju bra att jag är på en sån plats just nu i livet där inget är minus :)

FÖLJ MIG GÄRNA PÅ MINA SOCIALA MEDIER

INSTAGRAM / PINTEREST / VSCO

Kramar Tilda <3

Gillar