COPENHAGEN

Igår hände överraskningen som jag inte velat nämna på bloggen för att minimera risken att hon (kompisen som fyller år nu i veckan) inte blir överraskad. Vi åkte iallafall till Köpenhamn, och det var typ första gången jag var där. Senaste gången jag var där så var jag knappt 5 år och minns inte mycket mer än så.

Jag börjar med att säga att det kommer vara MYCKET bilder i detta inlägget :)

Dagen började med att mitt larm ringde 5.30 och jag var så taggad, så jag bara la mig vid telefonen i väntan på nästa alarm, 5.45. 5.45 började jag fixa håret och sminka mig och 7.07 gick tåget mot Köpenhamn. Tåg resan tog ungefär 3h men det kändes inte så lång tid när man hade saker att göra.

Det första vi gjorde när vi kom dit (10.15) var att gå till ett frukost ställe som jag bokade tidigare. Stället hette Delphine Restaurant, dem hade JÄTTEGOD frukost och stället var jättetrevligt inrätt. Rekommenderar om ni ska till Köpenhamn, ta en brunch där!

Efter brunchen påbörjade shoppingen, vi satsade på att ta oss till ströget, eller som jag hellre vill kalla det - Fina gatan. Säger man ströget så tänker jag på Epor och snus, och det känner jag inte shoppinggatan har så mycket gemensamt med, där av ”fina gatan”.

På fina gatan fanns det många fina butiker men jag hittade faktiskt inte så värst mycket. Jag hittade en tröja från GinaTricot, den randiga som ni kan se på flera av bilderna, och en kavaj från Hugo Boss som jag hittade i en SecondHand butik som heter Hello Good Buy. Annars under tiden som vi gick där tog vi varsin macka på Espresso House, pratade men mest skrattade.

Tillslut orkade vi inte gå omkring mer och bestämde oss för att hitta något ställe nära stationen, som hade mat och lite drinkar. Så vi gick till ett ställe som heter La Baracca, en pasta resturang. Vi började bara med varsin drink, jag tog en Mimosa Rosé. Därefter beställde vi in mat med lite vin, vi alla tog carbonara och den var verkligen 10/10!! Därefter gick vi vidare till Nimb, som är ett hotell mittöver stationen, där tog vi ännu en drink. Nimb såg verkligen ut som ett palats, kändes lite fel att vi inte var helt uppklädda så vi gick därefter vidare. Sen åkte vi egentligen hem efter att ha varit på det sista stället. Jag sov nästan hela resan hem och det var riktigt skönt!

FÖLJ MIG GÄRNA PÅ MINA SOCIALA MEDIER

INSTAGRAM / PINTEREST / VSCO

Kramar Tilda <3

Gillar