CAIA REVIEW

I julklapp fick jag bland annat Caia Skin Care och BB-Stick. Sedan fick jag även lite presentkort på Caia där jag köpte mer smink. Villl tillägga att färgerna jag använder mig av finns längst ner i inlägget.

CAIA Skin Care

Jag var väldigt osäker på vilken hudvårds-rutin som passade mig bäst, det stod mellan den för normal hy (rosa) och den för torr hy (vit). Då jag under vintern alltid får extrem torr hy, medan resten av året är min hy normal, det hela ledde iallafall till den rosa. Men i efterhand skulle jag nog ha valt den vita, jag känner mig inte tillräckligt återfuktad av den rosa. Allt funkar som en vanlig hudvårds-rutin, men jag själv känner mig mer ren i ansiktet av Clinique. Vet inte om det handlar om produkternas struktur, för jag blir lika ren i ansiktet ändå.

De kommer i väldigt fina förpackningar och det känns lyxigt att använda dem. Jag trodde dock att dem skulle vara större men det är inga problem för det gör det enklare att ha dem med sig :)

Jag kommer fortsätta att använda mig av dem, men nästa gång testa den vita serien.

CAIA Smink

BB-sticken lägger sig så fint och snyggt på huden, den täcker inte, utan gör en jämnare hudton. Det kännes inte heller fett eller kakigt. Precis vad jag vill ha! Efter BB-Stick brukar jag lägga Bronser, Blush och Highlighter. Bronzern har enligt mig dåligt pigment, man får ta mycket för att det ska synas, vilket kan vara både positivt och negativt. I vardagen gillar jag att ha en enklare touch av bronzer, och på festerna vill jag att det ska sticka ut mer. Likaså har blushen sämre pigment, vilket för mig bara är tråkigt. Den kommer i en liten förpackning och då hade jag önskat ett starkare pigment. Men när man väll fått upp färgen så sitter det där det sitter och lägger sig snyggt. Så man kan ju inte klaga helt och hållet. Därefter har vi highlighter och den kan jag inte säga så mycket om, det är som en highlighter ska vara, svårare än så är det inte.

Sedan har vi ögonskugga och läpp produkterna. Ögonskuggerna gillar jag verkligen, deras pigment är bra och det smular inte som man kan uppleva andra skuggor. Läpp produkterna är väldigt bra, dem mjukar läpparna och torkar inte ut, bra pigment och kakar inte. Vad behöver man mer ens?

Här kommer alla färger som jag använder mig av:

- BRONZER, Gold Coast
- HIGHLIGHTER, Portofino
- BLUSH, Peach Sorbet
- BB-STICK, 10W och 30W
- SETTING POWDER, Honey Glow
- SETTING SPRAY, That Extra Hydration
- ÖGONSKUGGA, Stockholm, Bambi och Bae
- LÄPPENNA, Lovisa
- LÄPPSTIFT, Honey Elixir
- BORSTE, F14

FÖLJ MIG GÄRNA PÅ MINA SOCIALA MEDIER

INSTAGRAM / PINTEREST / VSCO

Kramar Tilda <3

Gillar