Buenos Dias Alcudia!

Gud vad spännande detta är, min första utlandssemester utan mamma och pappa. Vi kom hit igår men det känns som att vi varit här längre, kanske för att vi inte minns själva resan hit då vi var så sjukt trötta och sov på planet.

Det första vi gjorde var att checka in på hotellet, vi fick vänta en stund innan vi kunde gå till rummet, men det var inga problem. Hotellet är jättefint och det heter "hotell eix Alcudia" (om ni undrar). Efter det, när vi precis hade fått vårt rum så gick vi direkt och bytte om till bikini för att börja arbeta på brännan :) Det var extremt varmt, runt 28 grader och UV-index upp mot 9, så jag har redan fått en liten bränna faktiskt.

Efter att ha stekt i några timmar gick vi in och duschade och så inför att gå och upptäcka staden lite. Jag har varit här tidigare, när jag var typ 10, så att se staden ger mig mycket nostalgi minnen. Efter att ha gått runt ett tag så gick vi mot en restaurang, deras mat var otroligt god!! Restaurante Varadero heter den, så om ni åker hit nån gång så rekommenderar jag det stället :)

Efter att vi hade ätit drog vi tillbaka till hotellet för att komma på vad vi skulle göra, slutade med att vi gick tillbaka till stranden och tog varsin drink. Drinken var faktiskt inte så god, den var för stark för min smak. Jag fortsätter nog med mitt vin resten av resan :)

Efter att ha varit där hittade vi lite vänner som vi hängde med fram till 1.00 och vi var inte ens trötta då, rättså sjukt med tanke på att vi sov max 2h på hela dagen-natten eller resan.

FÖLJ MIG GÄRNA PÅ MINA SOCIALA MEDIER

INSTAGRAM / PINTEREST / VSCO

Kramar Tilda <3

Gillar