BRA START PÅ VECKAN

Nu kanske det inte riktigt är en start på veckan. Men denna veckan har rullat på rättså bra, skulle jag vilja påstå.

Måndag

Skoldagen började med att vi på Trasan UF var på bankmöte och startade upp ett bankkonto till företaget. Resten av skoldagen var bara chill. Hemma tog jag det lugnt och träffade Calle. Det var den dagen, härligt.

Tisdag

I skolan hade vi Business tema i skolan, ändå tyckte Calle, mamma och pappa att jag såg ut som en lärare. Men men, skolan va inte så jätte händelserik. Men sen när jag kom hem kom jag på att jag har glömt fota ett BlackFriday samarbete (kommer ut på insta och bloggen så håll utkik). Så det jobbade jag med hela dagen :)

Onsdag

I onsdags hade jag APL på dollar store, och det var inte alls dumt. Jag fick gå igenom en utbildning, säkerhet för medarbetare, tror jag det hette. Så jag fick jobba både i kassa och på golvet. Så det var kul och uppiggande. Dessutom har jag och chefen nu börjat diskutera eventuell anställning, såklart vill jag ju det! Hemma sedan så chillade jag och tog ut Chiba innan jag och Calle skulle på hockeymatch. KRIF mötte Kalmar, konstigt nog vann KRIF, tråkigt när jag hejade på Kalmar...

Torsdag

Idag hade vi tema dag i skolan, temat var trygghet. Tema dag för skolan är inte som de temadagarna där vi klär ut oss, utan vi har föreläsare som kommer och föreläser. Vi hade tre stycken föreläsare och deras röda tråd i allt var "Don't drink and drive" och hur narkotika påverkar hjärnan på massvis av olika sätt, dessutom nämnde dem hur man märker eller hur man ska bete sig om någon i sin omgivning brukar narkotika. Ganska intressant men även uttråkande, sitta i 4 timmar och lyssna på samma sak gång på gång. Dessutom kände jag till det mesta sedan innan när jag gick risk 1:an. Vi slutade lite efter 11.30, och då åkte jag och några kompisar till Kristianstad för att chilla lite, äta och shoppa :) Vi åt på Sumo Sushi, men jag är ju rättså kräsen så jag åt Yakitori, men jag testade en Nigiri avokado faktiskt. Det var väll okej. Jag köpte en liten festlig klänning på GinaTricot, och det var väll typ det som hände.

När vi åkte hem så blev vi körda till stationen i Bromölla då en av kompisarna bor där. Vi tog tåget till Karlshamn, väl i Karlshamn så upptäckte jag att jag glömt bil nyckeln... Så jag tog tåget tillbaka till Bromölla, hämtade nycklarna och åkte tillbaka för att sedan ta bilen hem till Ronneby. Segt som fan men aja, får skylla mig själv, i guess. Nu ska jag bara chilla som vanligt och kolla på "På gränsen med Peter Jihde".

#bestofnouw

XX, Tilda

Gillar