Bra start på veckan

Asså jag har haft en sån bra start på veckan! Jag blev nästan i chock när jag insåg att jag hade haft en bra dag och det var måndag. Inget speciellt har hänt, jag har bara mått jättebra och varit super glad. Älskar när det är så! Dessutom har vädret varit på topp vilket bara gör starten på veckan ännu bättre :)

Men vad har jag gjort då? I måndags så pluggade jag faktiskt, sjukt när jag tänker efter men jag låg efter i en del så jag gjorde klart en uppgift och jobbade ikapp med andra uppgifter. Sen har jag börjat kolla på min älsklings serie som jag hade när jag var liten, Austin och Ally. Får sån himla nostalgi och riktigt mysigt att kolla på. Utöver det så har jag varit iväg och äntligen sytt upp min balklänning så snart är jag bal-redo.

Igår hade jag APL, det var längesen jag pratade om vad jag gör där men jag hänger knappt med själv i vad jag gör, hahah. Igår iallafall bestod dagen av möte, intervju till en broschyr, grafisk design och sen håller jag på med en lista på skolor i Blekinge. Så det är mycket men kanske inte jätteintressant att prata om varje vecka? Jag gillar verkligen min APL plats, trivs så bra och det är bra variation på uppgifter.

Just nu sitter jag på ett tåg påväg mot Malmö för att träffa fina Isabelle <3 Vi ska på konsert på kulturbolaget ikväll för att det är vår familjevän som ska spela, Robban från Stiftelsen om ni känner igen det. Vi kommer stanna där till imorgon, så det blir bara en snabbis men det är lika trevligt det :)

#bestofnouw

XX, Tilda

Gillar