B Å S T A D

Glad påsk på er alla! (såhär i efterhand) Visste typ inte ens att det har varit påsk, som sagt så är inte det någon speciell tradition som vi firar i vår familj, därav kunde jag göra lite vad jag ville och åkte till @isabellepettersson i Båstad där jag varit nu dem senaste dagarna. Vi har verkligen haft det riktigt trevligt och mysigt, men det var rättså spontant, vi kom på detta i tisdags och i torsdags var jag där.

Torsdag

Jag tänker väll att det blir enklast att berätta om dag för dag. Jag åkte upp eller ner, ingen aning, dit i torsdags iallafall, tåget gick 11.07 så jag hade lite tid att gosa med vovvarna innan jag åkte. På resan dit träffade jag faktiskt en klasskompis som jag åkte med hela vägen, roligt och tur var det. Kollektiv trafiken var lite skum denna veckan tydligen pågrund av att dem håller på att bygga på banorna eller något. Så först åkte vi till Lund där vi bytte tåg till Helsingborg där vi hoppade på en ersättnings buss som gick till Halmstad men jag hoppade då av i Båstad.

Bussen körde väldigt lustigt, den körde inte som den egentligen skulle utan vi var helt plötsligt på en smal väg där man knappt skulle ha kört med bil (om man inte bodde där, såklart). Jag blev iallafall upphämtad på stationen av Isabelle och därifrån åkte vi direkt till hennes sommarhus. Det första vi gjorde var att äta en god carbonara som Isabelle's mamma gjort, sedan åkte vi en sväng så jag fick upptäcka Båstad. Jag vet typ fortfarande inte hur Båstad ser ut helt och hållet, blev helt förvirrad hahah.

På kvällen sedan så gjorde vi iordning en charkbricka och lite vin, satte i gång en film och bara pratade.

Fredag

Igår tog vi en RIKTIGT lång sovmorgon, vi vaknade inte förens 11 tiden så dagen gick otroligt fort. Vi skippade frukosten och hoppade direkt på en sorts brunch-lunch på ett cafe, D'Cecil hette det. Jag åt en grillad macka med mozzarella och salami, och Isabelle tog en kycklingsallad. Den var väll helt okej men hade inte räknad med att mackan hade någon sorts dressing, är ju inte jätteglad i såser eller dressing men utöver det var det gott. Efter det så åkte vi och fotade lite i Båstad, man måste ju ha lite bilder därifrån, kan man annars vara säker på att man varit där?

Efter vår lilla photo-shot så åkte vi hem till huset och bara chillade och pratade innan vi behövde fixa oss iordning inför kvällens aktivitet, äta på Pepe's Bodega. Vi tog bussen till torget där vi sedan gick ner till restaurangen, vi delade på en "Gamla Kläder"-pizza med varsin Rose Sparkling Cider. Efter maten så tog vi en liten drink och sen tog vi bussen hem, hemma så fortsatte vi prata och kollade på Bäst i test. Väldigt roligt avsnitt måste jag säga! Utöver det var jag väldigt trött så jag somnade rättså tidigt, runt 00-tiden.

Lördag

Idag har vi inte haft jättemycket tid att ses på utan vi har mest packat ihop våra grejer, Isabelle skulle också hem idag. Vi vaknade eller steg upp vid 11 idag också, så vi hade 2 timmar på oss innan jag behövde påbörja resan hemåt. Det hann liksom inte hända så mycket, utan vi åt lite och pratade, packade och städade.

Resan hem har inte varit lika farlig som resan var dit, så det har varit väldigt skönt och nu är jag hemma om typ 30 minuter. Längtar ihjäl mig till vovvarna!

Ett foto-dump inlägg kommer ;)

FÖLJ MIG GÄRNA PÅ MINA SOCIALA MEDIER

INSTAGRAM / PINTEREST / VSCO

Kramar Tilda <3

Gillar