Back again

Hejsan fina ni!

Som jag skrev i förra inlägget så ska jag då skriva lite om vad jag har gjort under min pause och varför jag plötsligt slutade skriva. Det kommer med största sannolikhet bli mycket text vilket betyder många bilder också :)

Det var min PMS bl.a som gjorde att jag inte uppdaterade, sen var det annat också. Lite i familjen och lite vänskaps relationer som vände ryggen om. Jag hade helt enkelt ingen koll på mitt liv men nu börjar det fungera igen. Jag har saknat att skriva, jag har faktiskt skrivit tre inlägg men inte känt för att publicera något av de för att jag inte har känt igen mig i sättet som jag skrev dem.

Mars

Jag laddade upp en inlägg den 20 mars, som handlade om vår hemundervisning. Det är fortfarande lika skönt att slippa stiga upp så tidigt på morgonen. Att gå från att vakna 06.00 till 08.00 är helt perfekt. Hur som helst var jag gjorde i mars var inte jätte mycket. Jag och C åkte till Öland för oss själva och sov kvar. Det var sååå mysigt, 100 av 10 stjärnor verkligen. Vi gick från Kråketorp till Färjestaden för glass, då var jag inte lika glad för mina fötter gjorde ont som F*N. En annan mysig sak som hände var att jag och emma hade en mys kväll ute på Ekenäs och kollade på solnedgången med våra vovvar och fika.

April

Jag fick träffa Zorica för första gången på typ en månad. Det var jätte mysigt, vi tog en två-rätters på Bistro och hade så mycket skit att prata om. I april tränade jag mycket med Chiba, ca 2 gånger i veckan fram till det blev allt för varmt med hans tjocka päls.

Sen blev det påsk och jag fick vakna upp bredvid C vilket var super härligt. Jag var inte där allt för länge för jag skulle till öland för att fira påsk med släkten där uppe. Men under den tiden jag var där åt vi frukost, målade ägg och körde äggtävling vilket jag har aldrig gjort innan.

Den 16 april bestämde jag och mitt tjej gäng att ha en träff eftersom att det var så längesen. Vi möttes upp på Ekenäs för att grilla korv och marshmallows. Det var så j*vla härligt att ses alla i ett gäng, nu var det ett tag sen men några kommer på fredag iallafall.

En sak som är viktig att nämna var att på valborg va det den första festen som hölls sen skolan stängdes.

Maj

Jag har börjat med tiktok ;) följ mig gärna där tildawernstrm

I början av maj så åkte jag till Kristianstad med C och hans familj för att han skulle spela match. Matchen gick bra men tyvärr förlorade C's lag. Har även kollat på en annan match som han har spelat mot Mjällby tror jag de var ifrån. Den gick bättre, och de vann till och med. Tummen upp*

Har nog varit på Ekenäs varje månad för denna månaden åkte jag och C till Ekenär med lite fika för att kolla på solnedgången. Det var super mysigt men vi kunde inte vara där så länge för vi var lite sent ute med planen. Vi har haft vår 4 månaders dejt den 8 maj. Vi firade den uppe på ett berg i brunnsparken med massa fika :) Jordgubbar, donuts, hallon, muffins, någon annan kaka och lite dricka. Vad mer som hände på den dejten kan jag inte skriva om, Riktigt mysig dejt var det iallafall :)

Jag har gjort mycket med C denna månaden känner jag, men man är ju lite smått nykär fortfarande. Hur som helst åkte vi till öland bara över dagen och solade, gick i affärer (i Kalmar) och bara tog det lugnt.

Jag har träffat kompisar, så som Emma och Alva men då har inte vi gjort något speciellt, gått ut och ätit kanske men annars bara hängt på rummet och snackat en massa :)

Jag har faktiskt varit i skolan förra veckan för att skriva prov. tisdag eng-prov, onsdag och fredag matte-prov. Tror dem gick helt okej iallafall men matteproven var nog de värsta proven jag har sett, jag fattade nada verkligen men jag hoppas på ett E iallafall.

Och det sista som har hänt är att jag var på fest förra helgen, vilket var super kul. Det var så skönt att komma bort från att plugg hemma och bara träffa kompisar och dansa.

FÖLJ MIG GÄRNA PÅ MINA SOCIALA MEDIER

INSTAGRAM / PINTEREST / VSCO

Kramar Tilda <3

Gillar