Att sola i blixtar

Konstig titel? Jag vet. Men det är exakt vad jag och Emma har gjort idag. Om vi är dumma i huvet? Kanske. Om ni tycker det är dumt att åka till en strand när det åskar, blåser, regnar och blixtrar. Det är det vi har gjort iallafall.

Vi åkte till en strand ute i Saxemara eller ja innan det så var vi hemma hos henne och pratade (plus att hon hade lektion). Vi snackade om en massa saker, det blir alltid en update när vi ses :) om både kärleksliv och andra relationer.
Omkring kl. 12 blev vi hämtade till att bli utkörda till käraste Saxemara i våra korta kjolar o linnen med bikini under.
Inte jätte smart om du frågar mig, för vi såg att mörka moln var påväg och det åskade o blixtrade redan innan vi stack.

Ingen var på badplatsen, om det nu var någon som trodde det. Förutom två stycken som byggde på en brygga, dem trodde ju vi var dumma i huvet som satt där på en picknick filt med paraply som skydd över fikat. Dessutom hade vi ju linne, kjol och tofflor på oss. Det gjorde inte så att vi såg smartare ut kan jag ju med nöje säga.

Det regnade inte hela tiden utan vi hade ju sol ibland, och då brändes de av värme istället på kroppen. Vi fick en mysig eftermiddag iallafall och det var det som vi var ute efter.

Jag fick btw en klänning idag som jag har beställt från Nelly. Så himla vacker, bästa köpet denna veckan. Dessutom var den på rea :)

FÖLJ MIG GÄRNA PÅ MINA SOCIALA MEDIER

INSTAGRAM / PINTEREST / VSCO

Kramar Tilda <3

Gillar