APRIL APRIL

Woow äntligen är det april och nästa månad händer det en hel del, men det får jag snacka mer om då. Denna månaden händer det inte så mycket, som är planerat iallafall. Men målen för Mars, dem gick ju lite sådär.

Mål ett var att plugga i tid inför historia provet som blir på måndag. Asså det där med pluggandet.. jag kan ju inte sånt men vi hoppas på att jag iallafall blir godkänd för första delen.
Mål två var att rensa min garderob, och det har jag faktiskt gjort. Men det var nära att jag missade, hade jag inte kollat tillbaka på mina mål för denna månaden hade jag lätt missat det. Jag har dessutom insett mitt glas problem och sålt 7 st, jag blir rättså stolt över mig själv även om jag tänkt sälja dem för att få plats med fler, hehe.
Mitt sista mål var att åka till Ikea för att kolla om ett vitrinskåp och nej, det har jag inte gjort. Men börjar bli lite sugen på att hitta ett vitrinskåp second hand istället.

Vi får väll hoppas alla mål blir gjorda inför denna månaden, hehe.

Mål

När jag ändå pratar om mars-målen kan vi ju rida vidare på vågen till april-målen.

1. Plugga inför del 2 av historia prövningen. Påminnelse till mig själv! Fråga om instuderingsfrågor direkt när du får häftet!
2. Skicka student inbjudningar, börjar ju närma sig nu så det är nog bäst att börja bjuda in folk innan dem blir upptagna.
3. Ta det lugnt, att inte stressa upp mig för onödiga saker, känns väldigt onödigt. Men snart tar jag studenten och då blir det tack och adjöss :)

Planer

Jag har verkligen ingen aning, vi hade några planer men dem har ändrats. Så det enda jag vet 100% säkert är att vi ska ha påsklov :)

FÖLJ MIG GÄRNA PÅ MINA SOCIALA MEDIER

INSTAGRAM / PINTEREST / VSCO

Kramar Tilda <3

Gillar