ÄNTLIGEN FREDAG!!

Wow vilken jobbig vecka, fyy. Eller kanske inte fyy mer hurra den är nästan över. I måndags började jag på min introduktionsvecka för APL, så hela veckan har jag jobbat på dollar store. Det var mycket jobbigare än vad jag trodde. Varje eftermiddag har slutat i sängen eller i soffan där jag bara ätit eller sovit, gosat med chiba också :) Men nu är denna veckan över, mycket är på planerna för idag (som dock inte är jätte roligt) städa rum o bil bland annat. Dessutom så ska jag ta ett coronatest, jag har inte blivit sjuk utan jag ska troligtvis åka till Spanien på söndag. Och då behöver man ha ett intyg på att man inte har corona.
För att förklara mig lite till varför jag, mamma och fina ska till Spanien är det på grund av att pappa befinner sig där just nu och har gjort i en vecka. Min pappa är egenföretagare, det har gjort att han inte kunnat finnas i mitt liv så mycke som han kanske skulle ha gjort om han var anställd hos någon. Hur som helst är det enda settet för han att ta ledigt att åka iväg till tex Spanien som han gjort nu. Och vi vill såklart kunna träffa han när han för en gångs skull är ledig och då blev det till att vi alla åker ner till Spanien.

Planerna i helgen är faktiskt lite roliga, imorgon ska jag, mamma o fina till öland för att min morbror gifter sig (äntligen)!! Dessutom ska den yngsta kusinen döpas, lilla Ebba. Sedan blir det ju då troligtvis Spanien på söndag :)

FÖLJ MIG GÄRNA PÅ MINA SOCIALA MEDIER

INSTAGRAM / PINTEREST / VSCO

Kramar Tilda <3

Gillar