ÄNTLIGEN HELG

Nu är stressen över, eller inte helt men den mesta. Igår hade jag en presentation i naturkunskapen och ett muntligt prov i svenskan, och idag då så hade jag prov i flera handelskurser och så var det draknästet. Allt har gått bra tycker jag ändå, är stolt över min prestation osv men nu är jag helt slut. Det ska bli så skönt med helg, ÄNTLIGEN!! Nästa vecka har jag andra grejer som behöver fixas men det får vi ta då...

Annars idag utöver prov och draknäste så har jag nästan bara tagit det lugnt, uppskattar verkligen lugna stunder även om det ibland kan bli långtråkigt. Sen har jag hämtat ut ett packet för ett kommande samarbete, tihi. Men nu ikväll blir det till att äta årets första grillning och senare kolla på Masked singer.

Bilder från när jag och mamma tog en firar-fika till att jag klarat alla kurser jag behöver för att söka till Journalistprogrammet på Högskola :)

Imon ska jag till Kalmar och Öland, dels för att mamma ville strosa runt i stan, sen så behöver jag ta bilder och så behöver vi verkligen lämna inbjudningarna till studentmottagningen. Kanske blir så att jag ska träffa en kompis sen på kvällen.

På Söndag har jag inga planer, men det ska bli riktigt skönt faktiskt med en lugnt helg :)

#bestofnouw

XX, Tilda

Gillar