6 Skönhetstips 

Här kommer jag med lite tips och tricks som jag använder i min vardag,

Dry shampoo - Ibland så bara orkar man inte tvätta håret, och då brukar jag använda mig av detta torrshampoot, funkar perfekt för mitt hår. Har testat flera där det inte riktigt har hjälp fullt ut.

Knapp - Jag fick nyss hem en justerbar knapp som du kan sätta i vilka par byxor som helst, om byxorna är förstora i midjan, jag har ofta det problemet och tror många har det. Antingen pga passformen eller för att dem töjer sig med tiden.

Xlash - jag kanske inte är jättenoga med att använda den varje dag en timme innan jag ska gå o lägga mig. Men den funkar i vilket fall. Mina fransar ser verkligen ut att må bra, så flera har börjat växa ut, o dem har blivit mörkare, tjockare o längre. Men jag vet att alla inte är med om samma resultat, vissa har tur o andra inte. Men jag rekommenderar att testa i vilket fall, det är ju värt att testa.

Värmeskydd - Värmeskydd är alltid bra att ha till när du ska locka eller platta ditt hår, jag använder det varje gång verkligen!

Balsam sprej - Ett till tips till nu när det är kallt ute. När det är kallt blir håret lätt elektriskt, jag har haft extrema problem med det och då berättade min frisör att man kan använda balsam sprej för att det är fullt med positiva elektroner eller något. Så under den senaste tiden har jag tagit finas balsam sprej varje morgon.

Ögonskugga - Tips till er som vill ha eyeliner men inte orkar lära er att använda en eyeliner, typ som jag. Jag använder mig av caias ögonskugga i färgen Bambi, sen tar jag en bryn sminkborste (kanske det är) och lägger ett litet streck mot ögonbrynet. Sen tar jag ena fingret och drar ut det lite till. (Brush 01 heter den på Caia)

FÖLJ MIG GÄRNA PÅ MINA SOCIALA MEDIER

INSTAGRAM / PINTEREST / VSCO

Kramar Tilda <3

Gillar