4 Dagars sommarlov

ÄNTLIGEN!! Nu har mitt sommarjobb slutar efter ungefär 6 veckors jobb. Och nu dem kommande fyra dagarna ska jag ta det lugnt och göra allt jag kan till att ta vara på dem. Som imon (lördag) ska jag och ett gäng tjejkompisar ses och ha de mysigt och på söndag ska jag, C och ett annat par till Malmö för att bl.a shoppa på Emporia och hoppa på jump (om det är öppet då).

Jag måste erkänna att jag inte är jätte nöjd med denna sommaren. Det känns som att jag bara har jobbat, jobbat och jobbat. Och när jag inte har jobbat har jag solat eller åkt till Öland. Möjligtvis varit iväg med C på något litet. Hade jag fått lite mer lediga dagar hade jag bl.a. velat åka till Gotland, känns som att alla har varit där denna sommaren. Dessutom hade jag velat testa på lite nya saker, kolla in Halmstad som sägs vara sommarstaden, tältat på en camping längre här ifrån än Gökalv.

Men det kommer väll fler sommarlov, jag tänker ju trotts allt plugga sen igen efter gymnasiet (efter 1-2 år) :)

Hoppas ni är nöjda med ert sommarlov.

Som ni har märkt har jag ju inte uppdaterat något denna sommaren. Det är ju då på grund av att jag har velat ta vara på den ledighet jag har fått till att vara med vänner och familj. Gå på fest, ha myskvällar/filmkvällar, äta gott och sola tillsammans allihopa.

FÖLJ MIG GÄRNA PÅ MINA SOCIALA MEDIER

INSTAGRAM / PINTEREST / VSCO

Kramar Tilda <3

Gillar