13 SAKER DU INTE VISSTE OM MIG - JAG HAR VARIT MED I EN FILM

heeeeej znyggingar!!!

då var det dags igen. det var ett tag sen jag skrev här, det senaste var i söndags när jag skrev om min vecka. och nu har det gått ett par dagar till rättare sagt ca 4 dagar. jag har ju skrivit ganska många vecko-inlägg och det har börjat bli lite tråkigt att skriva och säkert tråkigt för er att läsa också. så i detta inlägget kommer jag skriva 13 saker om mig som ni kanske inte visste.

1. jag har varit vegetarian. jag var det dock bara i ett år för jag har problem med mat och när jag blev vegetarian så minskade mat intaget ännu mer.

2. jag köpte Chiba sommaren till 7:an av mina sommarjobbspengar. riktigt stolt och det är lätt det bästa köpet jag någonsin gjort!!!

3. jag är uppväxt eller vad man ska säga i Örebro. jag bodde där tills jag blev 4 år, sen är jag även 50/50 ölänning och smålänning (man kan ju undra hur jag hamnade i Blekinge)

4. jag har en gigantisk släkt på mammas sida, jag har släkt i en massa länder bl.a. Norge, Costa rica, Rumänien, Ungern, Bulgarien, Frankrike osv. men jag har aldrig träffat alla. på släkt-träffarna är vi omkring 100 pers (morfars släktträffar) och då är det inte ens hälften av dem som bor i Sverige då.

5. jag har varit blondin och sen har jag även haft SUPER långt hår. har tyvärr ingen tillgång till bilder från det nu dock.

6. jag har varit med i en film som statist, filmen heter wonderful days och handlar om psykisk ohälsa. vill ni se den så kan ni klicka HÄR (linked).

7. när jag var i thailand så förföljde en kvinna mig så vi fick försöka prata med polisen, men det var lite svårt för dem fattade inte engelska (tur att man har en thailändare i släkten).

8. jag ÄLSKAR grönkålschips (hemmagjorda)

9. detta kanske många vet men jag är tiktok beroende!! och jag älskar att kolla på urbandictonary.com. det är en sida där man kan skriva exempelvis, 12 augusti så ska alla tjejer krama om sitt crush/pojkvän etc.

10. jag hatar filmer och serier. det tar alldeles för långtid att kolla på och jag har inget tålamod. den enda serien jag har kollat klart på är JTV (Jane the virgin)

11. tjejkvällar utan alkohol är MYCKET BÄTTRE än vanliga fester me både tjejer, killar och alkohol.

12. jag älskar att ha naglar. när jag var liten så tyckte jag att det var en onödig sak som mamma höll på med men nu är jag typ beroende så länge jag har pengarna till det.

13. jag vill flytta, hade jag fått välja hade jag flygigt ut ur huset för 1-2 år sen.

detta var ett Såå mycket roligare inlägg att skriva, hoppas ni känner samma om att läsa det!!

FÖLJ MIG GÄRNA PÅ MINA SOCIALA MEDIER

INSTAGRAM / PINTEREST / VSCO

Kramar Tilda <3

Gillar