13 FRÅGOR!!!

hej på er! :)

idag fick det bli en liten Q&A. eftersom att denna bloggen är nystartad så kanske det kan vara kul med en liten q&a i början tänkte jag. så får ni kanske lära känna mig lite.

1. drömjobb?
jag vet inte vad jag drömmer om att jobba om egentligen. det finns så fruktansvärt mycket. jag hade bland annat vilat vara inredare, advokat, reporter, tv-producent, make-up artist och mycket mer.. någon som jobbar med att resa runt och upptäcka saker kanske.

2. hur känns skolan hittills? ångrar du dig?
det känns bra men det känns som fel linje men jag känner samtidigt att det spelar ingenroll. jag kommer ändå kunna bli vad jag vill senare. liksom pappa gick teknisk linje och nu äger han en resturang, mamma gick textil och design och nu jobbar hon på förskola, min äldsta bror gick ekonomi och nu är han kock och min yngre bror (han är äldre än mig men yngre än min äldre bror) gick samhälle och nu sattsar han på en hockey karriär. så liksom vilken linje du än väljer så har inte det något att göra med vad du vill bli i framtiden, se bara till så att du har kul.

3. hur hade en perfekt dejt sett ut?
en middag på ett fint ställe med många samtalsämnen. han ska inte bara tyst och blyg utan kunna prata för sig och kunna leda en konversation.

4. är du självsäker? och isåfall hur blev du det?
jo men det skulle jag nog säga att jag är. hur vet jag faktiskt inte, det bara blev så. blev liksom mer säker i mig själv.

5. har du några planer nu till hösten?
jag tror inte det, massa fester på g överallt. men det är nog bara det. hela min familj är lite sån att vi tar saker som det kommer så helt plötsligt kanske vi åker till Stockholm eller Göteborg eller till något annat land.

6. om du skulle ge ditt egna 13-åriga jag tips från dig själv nu, vad skulle det vara?
va dig själv och låt inte någon trycka ner dig. dem är bara avundsjuka på dig även om du inte fattar varför, du kommer fatta det senare.

7. vad har du för moto på livet?
tror inte jag har något moto, isåfall är det typ planera inget utan ta allt som det kommer, fråga saker du undrar direkt och hantera situationen efter det.

8. vad gör du när du får motivationsdippar?
pratar med mig själv och säger att det bara är en dålig dag och inte ett dåligt liv. försöker hänga med kompisar som får mig att må bra väldigt mycket och typ försöker vända tankar till positiva saker.

9. vad fick dig att börja blogga?
jag vet faktiskt inte, jag bara gillar att skriva och att läsa bloggar så då tänkte jag bara "hmm.. undra om jag kanske borde skapa en blogg" och sen gjorde jag en.

10. har du en bucket list? isåfall nämn tre saker som finns på den
jo med det har jag men det är ju inte 100% säkert att det kommer att ske.

  • gå bartenderlinjen efter studenten
  • gå på utställningar med Chiba
  • resa med ett stort härligt gäng till en massa underbara platser

11. vilken är den vanligaste missbedömningen folk gör om dig?
att jag är typ bitchig och taskig, alla som känner mig vet att jag är helt raka motsatsen. och sen tror ju folk som jag inte har träffat utan som jag bara snapar med eller som följer mig på instagam att jag är lång, liksom typ 170-180. man bara nej där trodde ni fel jag är ungefär 160 cm.

12. vad älskar du mest om dig själv?
det mesta hahha, men det jag gillar mest är nog min personlighet.

13. om du kunde leva i ett annat land i ett år, vart hade du velat bo då? och varför?
svår fråga, det finns så många länder som jag hade velat få uppleva, men jag tror nog USA. jag har aldrig varit där men det värkar vara varm och skönt och det klagar man ju inte på. sen har man ju inte hört dåliga saker om landet från kompisar som har bott där i ca 1 år som utbytesstudent.

#lärkännamig #frågorochsvar #frågor #qanda #gettoknowme

FÖLJ MIG GÄRNA PÅ MINA SOCIALA MEDIER

INSTAGRAM / PINTEREST / VSCO

Kramar Tilda <3

Gillar