RECAP FRÅN MALLORCA, DEL 1

Nu har jag äntligen lyckats komma in på bloggen! Det verkar varit struligt för många att komma åt sig blogg på senaste och det har även drabbat mig men nu så kan jag äntligen skriva. Tänk att idag har det gått en vecka sedan jag var i Spanien och gud vad roligt vi hade det! Vill så gärna tillbaka <3 Det har verkligen varit en händelserik resa minst sagt. Planen med att åka dit var att ha en lugn solsemester, men både jag och Ellen är rättså spontana och gillar att upptäcka saker så blev det mer än så.

Jag skrev lite om vår måndag i inlägget "Buenos Dias Alcudia", men kort fattat så kom vi till Alcudia, checkade in, solade och stekte som fan det var upp mot 9 UV-index. Sen åt vi på vår favorit resturang som vi var på varje dag, men mer om det senare, Restaurante Varadero heter den btw. Och sen tog vi lite drinkar, jag gick faktiskt på en vin dejt med en engelskman och ja den gick ju som den gick med mitt kassa engelska-ordförråd, Translate i varannan mening men det är väll så det ska vara? Visst.

Över till tisdag... Första dagen som vi åt hotellfrukost, måste säga de att frukosten tilltalade faktiskt inte mig så mycket. Vilket är skumt för jag ÄLSKAR frukost, det blev iallafall lite pannkakor och bröd med ost + lite melon. Efter frukosten gick vi till stranden och solade lite där, jag är en riktig badkruka så inget badande för min del, vindarna var tillräckliga för att svalka av lite. Lite senare gick vi för att äta, tyvärr hade inte Varadero öppet så vi gick till ett ställe i närheten som heter Bistro Mar, trevligt ställe, gott vin och god mat, precis vad vi behövde. Jag tog en club sandwich och Ellen tog en hamburgare.

En lite rolig sak, när vi satt på restaurangen så kom kyparen med en lapp och sa att den var till mig från baren. Och då hade deras bartender skrivit sin instagram på lappen, det var ju lite kul så jag sökte upp och började följa han och han följde snabbt tillbaka och började skicka med mig på DM. Jag har ännu inte svarat men det är ju en lite rolig historia.

Efter maten så hade Ellen pratat med några från hennes snap som tydligen var och jobbade i Alcudia över dagen, men bor egentligen i Palma. Dem ville hur som helst mötas upp så såklart gjorde vi det. Vi träffade dem på en uteservering vid stranden, jättehärligt trotts att jag inte kunde säga så mycket tillbaka, dem kom nämligen från Nya Zeeland. Vi pratade och hade det jättetrevligt, jag och Ellen var väll lite sugna på att testa på att festa på Mallis och då sa dem att det ska man isåfall göra i Palma och erbjöd sig att vi kunde åka med dem, sova där och sen skulle dem köra tillbaka på morgonen. Sagt och gjort så stack vi till hotellet och plockade på oss det mest nödvändiga sen stack vi till Palma.

Dem från Nya Zeeland hade fortfarande lite jobb kvar att göra så dem släppte av oss vid en gata med flera olika barer. Först gick vi till en bistro där vi tog varsin mini-pizza och en drink, bra kombo. Såklart tog jag min älskade pornstar martini. Jag minns tyvärr inte vad stället hette, men det var trevligt. Hur som helst så gick vi därefter och kollade in Palma, tog lite bilder och bara pratade.

Därefter gick vi till en bar där vi bestämde tidigare att vi skulle träffa nya zeeländarna, jag tog lite vin och Ellen likaså i väntan på dem andra. Tillslut kom dem och vi pratade och hade kul, vi gick senare till något man kan likna som Harry's och spelade biljard. Och låt mig säga såhär jag kommer aldrig spela det i Sverige hahaha, då kommer jag verkligen skämma ut mig totalt, som om jag inte gjorde det tillräckligt där o då.

Kommer snart med en del 2 <3

#bestofnouw

XX, Tilda

Gillar